Imam Matrox Millenium G550 32MB VRAM grafu. Od skora sam stavio nove drajvere, i gle čuda, uspeo sam da setujem 1440x900 rezoluciju koja mi je bila preko potrebna na mom 19` Wide monitoru. Tu rezoluciju nisam mogao da setujem na starim drajverima. Međutim, javlja se nov problem: PES6 neće da se pokrene(sa starim drajverima je mogao, sad samo crna slika), CS ne radi iznad 640x480, a u Shockwave igrama na netu gde ima 3D-a secka slika. Sve ovo izuzev rezolucije radilo je na starim drajverima. Da li postoji neko rešenje za ovaj problem? Nešto sam čeprkao po Display properties-u, ali bezuspešno. Trenutno koristim Win7, ali isti problem se javlja i na XPu. Matična je Asus P4V800D-X.
P.S. Kupujem novi komp za mesec-dva tako da molim vas uzdržite se od komentara `Kupi novu grafičku`, jer štedim za komp.
Da su ti Matroxovi driveri neverovatno losi.Masina mi se restartovala.BSOD sad pa sad.Drndalo me dok nisam ukapirao sta je .Driver za MATROX.Znaci tako su bagoviti,tako lose rade da je to strasno.I ja sam ih isto ubacio zbog podrske za vecu rezoluciju i osvezenje ali jok.Ne znaju da naprave valjane drivere!
Vrati stare drivere i instaliraj Martox utility (MTSTU50204.exe). U utilitiju podesi custom rezoluciju. Pod XP-om radi, veliko pitanja šta će biti pod win7.
Hvala Dragg!!! Ova fora radi na `sedmici`, samo prilikom pokretanja MTSTu-a mora da se podesi compatibility mode na Windows XP SP3 i program treba pokrenuti kao administrator(opcija Run as administrator).
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647191. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.