Ako ti nije hica sacekaj jos malo pa uzmi 7600gt i onda si miran minimum godinu i po dana,a ako nemas kesa uzmi 1600 jer je pravljena tako da tek u igrama koje dolaze pokaze svoj maksimum!!Ali pazi 7600 gt je negde oko 180 evra,sacekaj jos 1 mesec i pasce jos malo!!
:: :: :: :: Ako ti nije hica sacekaj jos malo pa uzmi 7600gt i onda si miran minimum godinu i po dana,a ako nemas kesa uzmi 1600 jer je pravljena tako da tek u igrama koje dolaze pokaze svoj maksimum!!Ali pazi 7600 gt je negde oko 180 evra,sacekaj jos 1 mesec i pasce jos malo! 7600GT jeste 180e ali PCI-E varijanta, dok se AGP biti sigurno skuplji. U konkurenciji 7600GS nijedan X1600 (Pro ili XT) nema shta da trazi, pogotovu ako se uzme u obzir cena.Club3D 7600GS AGP je oko 125e koliko koshta i osetno sporiji X1600Pro.
:: Vidi da li ima Gainward 7600GS sa GDDR3.Znam da ima PCIe varijanta koja kosta oko 145Eura ali za AGP nisam siguran :: https://www.piratesunited.co :: : Taj Gainward je oko 135e, a shto se AGP verzije tice mislim da uopshte i ne postoji.Jedini 7600GS AGP kod nas je Club3D.
:: Ima i ovaj mode :: GIGABYTE GF 7600GS GV-NX76G256D-RH 256MB GDDR2 128Bit TV Out 126.26Eu :: https://www.piratesunited.co :: :: Ja bih pre uzeo Club3D jer ima aktivno hladjenje dok je GA pasivno hladjen.
cekaj ovu, i ja je cekam ili cu je poruciti po nekom bratu koji je u sad-u trenutno, a dolazi za mesec dana (kod njih je ova karta oko 200$, sto mu dodje oko 150e) a cekam je jer me je 6600gt agp odusevila odnosom cena-performanse, a smara me da menjam plocu, proc i mem zarad grafike poz
:: cekaj ovu, i ja je cekam ili cu je poruciti po nekom bratu koji je u sad-u trenutno, a dolazi za mesec dana (kod njih je ova karta oko 200$, sto mu dodje oko 150e :: a cekam je jer me je 6600gt agp odusevila odnosom cena-performanse, a smara me da menjam plocu, proc i mem zarad grafik :: po :: :: :: Nacekacesh se 7600GT AGP jer ta kartica josh uvek ne postoji.
Sto se tice dvoumice,probacu da ti malo pomognem oko toga.Prvo,6600GT je graficka kartica stare generacije,trenutno dobra kartica,ali bez nekih mogucnosti koje nude X1xxx i GF7xxx kartice.Posto vec uzimas novu graficku(ali AGP varijantu),moj predlog je definitivno X1600Pro(AGP).Kod nas je ima u prodaji.Kartica je nove geneeracije,a uz to ima i odlican odnos cena/performanse.U Srbiji su mnogo vise popularne 6600 kartice,tako da ce vecina da ti preporuci ovu karticu,ali X1600Pro je nova kartica,uz koju ces moci da radis(i igras) sve i to u dobroj rezoluciji. Moja preporuka je X1600Pro,izmedju mostalog i ja cu tu karticu da kupim,samo da vidim koji sve proizvodjaci nude ovu karticu u AGP varijanti.
Ako se dvoumis izmedju 7600gs i x1600pro , uzmi slobodno 7600gs.Mnogo je jaci !
Ako imas para oko220e uzmi ati850xt ,jer nema kartice koja mu moze prici za te pare , a i jedan je od razloga sto 7600gt agp kasni jer nije bolji , a u istom su cenovnom razredu !(ovoje jedna od najjacih kartica prosle generacije i fali mu samo podrska za shader3.0 , pa ako ti to nije vazno ...) Ako ti pare nisu bitne tj imas ih mnogo ,a volis agp itd. imas 7800gt! `Ajd u zdravlje!
:: :: AMD+ATI=????? :: :: Sto se tice dvoumice,probacu da ti malo pomognem oko toga.Prvo,6600GT je graficka kartica stare generacije,trenutno dobra kartica,ali bez nekih mogucnosti koje nude X1xxx i GF7xxx kartice.Posto vec uzimas novu graficku(ali AGP varijantu),moj predlog je definitivno X1600Pro(AGP).Kod nas je ima u prodaji.Kartica je nove geneeracije,a uz to ima i odlican odnos cena/performanse.U Srbiji su mnogo vise popularne 6600 kartice,tako da ce vecina da ti preporuci ovu karticu,ali X1600Pro je nova kartica,uz koju ces moci da radis(i igras) sve i to u dobroj rezoluciji :: Moja preporuka je X1600Pro,izmedju mostalog i ja cu tu karticu da kupim,samo da vidim koji sve proizvodjaci nude ovu karticu u AGP varijanti :: Prvo, 6600GT ima iste mogucnosti kao i X1600Pro sem HDR+AA shto na ovim karticama nije bitno jer ne mogu to da izguraju. Drugo, 7600GS (125e) dobrano shije X1600Pro a koshta isto. @Dragojlo2: 7800GT u AGP varijanti ne postoji.Mozda si mislio na 7800GS?
Nedavno sam kupio Sapphire x1600pro 256mb AGP varijanta - kostao je 115eur. Testirao sam ga na novijim igrama (Quake 4, FEAR i Oblivion) i izuzetno sam zadovoljan. Sve igre rade sa 30 i vise fps u 1024x768, ako se ne pretera sa AA i ASF. I same igre detektuju grafiku kao High ili Very High. Razlika od 5-10% koja je postojala u korist 6600GT pocetkom godine se istopila sa novijim verzijama Catalyst drajvera. Uz to, 6600GT 128mb je kod nas jos uvek skuplji (140-155 eur) i mislim da to resava dilemu - x1600pro ima najbolji odnos cena/mogucnosti. Kao sto je receno, od 7600GS AGP ni traga.
:: :: Opet si u pravu ! (al` x1600xt (nema ga za AGP) ipak nije sporiji od 7600gs :: :: :: Pogledaj ovaj test pa reci da li nije brzi 7600GS. http://www.benchmark.co.yu/vidito.php?sid=11191 @nemv Moze da se nadje 7600GS i to cak za nekih 125e.Pa da je i 150e opet je isplativ jer ima bolji odnos cena/kvalitet od Radeona X1600Pro.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.