mi je tv karta sa video ulazom koja bi isla na intelovu konfiguraciju ........ako ima neko neki savet voleo bih da cujem ........ unapred hvala svima Terminator
Nema nikakve veze isla ti ona na Intel,ili na AMD conf.:)
Moja prepuruka ti je nesto iz Leadtek WinFast asortimana.
Sve novije kartice sada poseduju S-video i composite in.
Bilo bi dobro da nam kazes sa kojom sumom novaca raspolazes,posto je izbor ogroman,koliko para,toliko i muzike pravilo i ovde vazi:)
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: mi je tv karta sa video ulazom koja bi isla na intelovu konfiguraciju ........ako ima neko neki savet voleo bih da cujem ........ unapred hvala svim :: Terminator
potrebno mi je da mogu da bacim sliku sa uredjaja za snimanje na njega znaci nikakva posebna filozofija........znam da je ranije bio problem oko tih kartica oce da radi sa ovim nece sa onim ......... zato sam i hteo da vas zamolim za misljenje ..... pozzzzzz hvala Terminator
:: potrebno mi je da mogu da bacim sliku sa uredjaja za snimanje na njega znaci nikakva posebna filozofija........znam da je ranije bio problem oko tih kartica oce da radi sa ovim nece sa onim ......... zato sam i hteo da vas zamolim za misljenje ..... pozzzzzz hval :: Terminato :: ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647191. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.