Slucajno je malopre izguglah.De li se to cudo nabada?!Aj da je PCI sa prednje strane,nego onaj skraceni ISA.Ne znam da li ovo cudo postoji,ali mi ne lici na neko sprdanje sa photoshop-om.Promasaj samo taki:)
@NMY Polako,ovo je samo pocetak,ma bice klanja kad se probudi ekipa:))
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: iz 1994. ako ne grešim. Samo, gde nađoše zeleni lak za štampanu ploču :: :: :: May The Force Be With You! :: ::
Hhahahaha.I ti meni kazes da sam ja kralj..E care lud si.. Ma zene,stradace nas a ne moze se bez njih
Green Green Grass Of Home
:: Buraz ti si legnda,zamalo i Gilopile da strada :-)) :: :: Ja i ti smo negde generacija,ali sam ja od 2003 u braku tako da pazi ovu teoriju u vezi zena :: :: Insall,pretrcis preko njih,uninstall sa full brisanjem bez save game-a :: :: Jesam bar blizu :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: Ne razdvajam ni jednu.Mmmmm.Njam,njam :: :: :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: ::
Boze kakve si ti onda ribe imao kad se divis ovim na slikama?!Meni je ovo cist prosek ali im nebi svakako oprostio. Nasa zemlja ima 5 puta lepse zene,na svakom koraku ima ih koliko volis i to UZIVO!
:: ove ribe su photoshopovane vise od onih 5870-ki pre nego sto su izasle......samo uzivo priznajem...sve su one prelepe na slici i na maturi hah :: :: :: Ajd uzdravlje :: ::
sta ti bre lupetas ? Ako ne mozes da svatis sta je neko napisao procitaj 5 x pre nego lupis nesto opet.
Ajd uzdravlje
:: Boze kakve si ti onda ribe imao kad se divis ovim na slikama?!Meni je ovo cist prosek ali im nebi svakako oprostio :: Nasa zemlja ima 5 puta lepse zene,na svakom koraku ima ih koliko volis i to UZIVO :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: ove ribe su photoshopovane vise od onih 5870-ki pre nego sto su izasle......samo uzivo priznajem...sve su one prelepe na slici i na maturi hah :: :: :: :: :: :: Ajd uzdravlje :: :: :: ::
Ti si ocigledno danas ustao na levu nogu posto si nastrojen da se sa svima svadjas. Da ti prevedem. Rekao si da su ove ribe photoshopovane i da su u prirodi drugacije a da pored svega se svi divite ovim slikama jer su ispale ok. Ja kazem da su ove ribe prosek i da u Srbiji ima 5 puta lepsih i prirodnijih zena. Takodje sve zavisi od ukusa i standarda!
:: sta ti bre lupetas ? Ako ne mozes da svatis sta je neko napisao procitaj 5 x pre nego lupis nesto opet :: :: :: Ajd uzdravlje :: :: :: Boze kakve si ti onda ribe imao kad se divis ovim na slikama?!Meni je ovo cist prosek ali im nebi svakako oprostio :: :: Nasa zemlja ima 5 puta lepse zene,na svakom koraku ima ih koliko volis i to UZIVO :: :: :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: :: :: ove ribe su photoshopovane vise od onih 5870-ki pre nego sto su izasle......samo uzivo priznajem...sve su one prelepe na slici i na maturi hah :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ajd uzdravlje :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647191. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.