Nemoj da kupujes kartice od te firme. Ako ces ati onda ASUS, HIS, sapphire, ne znam kakve su ATI XFX, XFX nVIDIA sustrava, verocvatno i ATI su im dobre ali ne mogu da tvrdim Ako ikako mozes HIS.
ma karte su im OK imao sam 4850 Power color,bila je dobra,uzmi sve su ti te krate iste bile one XFX,ASU ili GiGABYTE ili neka druga,radice,imas uostalom i garanciju,a za te 2 godine koliko iam garancije prodaces je dok ne crkne!!!
Pa uglavnom su sve referentne mada sam cuo da se te powercolor dosta kvare.Hebem li ga sad.Jesu jeftine ali sa referentnim coolerom su uzas Boziji,propast!Bolje skupi neke parice i sacekaj nesto novije ,mozda iz te serije 5 a po slicnim performansama!
:: Pa uglavnom su sve referentne mada sam cuo da se te powercolor dosta kvare.Hebem li ga sad.Jesu jeftine ali sa referentnim coolerom su uzas Boziji,propast!Bolje skupi neke parice i sacekaj nesto novije ,mozda iz te serije 5 a po slicnim performansama :: :: Green Green Grass Of Home :: ::
Nemam nista protiv toga ali sam skapirao da je momak verovatno nasao referentnu.
Green Green Grass Of Home
:: :: PCS+ nije referentn :: :: http://www.expreview.com/img/news/2008/08/12/DSC_4459.NEF.jp :: :: odlicna je karta i ako je powercolor.. :: :: :: Pa uglavnom su sve referentne mada sam cuo da se te powercolor dosta kvare.Hebem li ga sad.Jesu jeftine ali sa referentnim coolerom su uzas Boziji,propast!Bolje skupi neke parice i sacekaj nesto novije ,mozda iz te serije 5 a po slicnim performansama :: :: :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: ::
pazi poima nemam sta je on nashao, al po raznim radnjama PC komponenti vidjao sam samo ovu PCS+
:: Nemam nista protiv toga ali sam skapirao da je momak verovatno nasao referentnu :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: :: :: PCS+ nije referentn :: :: :: :: http://www.expreview.com/img/news/2008/08/12/DSC_4459.NEF.jp :: :: :: :: odlicna je karta i ako je powercolor.. :: :: :: :: :: Pa uglavnom su sve referentne mada sam cuo da se te powercolor dosta kvare.Hebem li ga sad.Jesu jeftine ali sa referentnim coolerom su uzas Boziji,propast!Bolje skupi neke parice i sacekaj nesto novije ,mozda iz te serije 5 a po slicnim performansama :: :: :: :: :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: :: :: ::
Koja je cena?Svakako njemu ide u korist ako je do ovog dosao za te pare!
:: pazi poima nemam sta je on nashao, al po raznim radnjama PC komponenti vidjao sam samo ovu PCS :: :: :: :: Nemam nista protiv toga ali sam skapirao da je momak verovatno nasao referentnu :: :: :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: :: :: :: :: :: PCS+ nije referentn :: :: :: :: :: :: http://www.expreview.com/img/news/2008/08/12/DSC_4459.NEF.jp :: :: :: :: :: :: odlicna je karta i ako je powercolor.. :: :: :: :: :: :: :: Pa uglavnom su sve referentne mada sam cuo da se te powercolor dosta kvare.Hebem li ga sad.Jesu jeftine ali sa referentnim coolerom su uzas Boziji,propast!Bolje skupi neke parice i sacekaj nesto novije ,mozda iz te serije 5 a po slicnim performansama :: :: :: :: :: :: :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: :: :: :: :: ::
@SkyFire kako ti to malo-malo pa za neki brand samo cujes da se kvari nesto, cas Gainward, pa sad PColor, gde to cujes, po netu, ili...? kako to moze tek tako samo da se kvari, naravno, bez OC eksperimentisanja..
sto i nije skupo... ovaj hladnjak, se ne zapushava, kao referentni, lepo hladi i ima prostora za OC..nije losha...nije VaporX al radi posao
:: Koja je cena?Svakako njemu ide u korist ako je do ovog dosao za te pare :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: pazi poima nemam sta je on nashao, al po raznim radnjama PC komponenti vidjao sam samo ovu PCS :: :: :: :: :: :: :: Nemam nista protiv toga ali sam skapirao da je momak verovatno nasao referentnu :: :: :: :: :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: PCS+ nije referentn :: :: :: :: :: :: :: :: http://www.expreview.com/img/news/2008/08/12/DSC_4459.NEF.jp :: :: :: :: :: :: :: :: odlicna je karta i ako je powercolor.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: Pa uglavnom su sve referentne mada sam cuo da se te powercolor dosta kvare.Hebem li ga sad.Jesu jeftine ali sa referentnim coolerom su uzas Boziji,propast!Bolje skupi neke parice i sacekaj nesto novije ,mozda iz te serije 5 a po slicnim performansama :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Pa kako sad ja to tebi da objasnim.Nisam sigurno izmislio.Nesto cujem iz bliskog okruzenja,nesto procitam na netu,nesto dozivim na sopstvenoj kozi i na kraju dam konacan sud.Kako drugacije? Gainward crkava u velikim kolicinama samo to mogu da ti kazem.Znam po firmama i reklamacijama samo od tog primera da podjem.. Sa OC-om ne mozes da ubijes kartu.Jedino ako si toliki retard da ne znam na koji nacin to uspes.Cak ne mozes ni sa dizanjem voltaze ni harverskim modom jer imaju OVP!
:: PowerColor je sasvim ok brand :: :: @SkyFir :: kako ti to malo-malo pa za neki brand samo cujes da se kvari nesto, cas Gainward, pa sad PColor, gde to cujes, po netu, ili...? kako to moze tek tako samo da se kvari, naravno, bez OC eksperimentisanja.. :: :: ::
To stoji.Samo dal ce za te pare moci da uzme neku od serije 5xxx u nekom midle-low segmentu a da parira tim performansama?To mene interesuje.Jer trebalo bi da je bolje da ide na novije.
:: 11500 din je na vecini mest :: :: ATi PowerColor PCS+ 4870 512MB ddr :: :: sto i nije skupo.. :: ovaj hladnjak, se ne zapushava, kao referentni, lepo hladi i ima prostora za OC..nije losha...nije VaporX al radi posa :: :: :: Koja je cena?Svakako njemu ide u korist ako je do ovog dosao za te pare :: :: :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: :: :: pazi poima nemam sta je on nashao, al po raznim radnjama PC komponenti vidjao sam samo ovu PCS :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Nemam nista protiv toga ali sam skapirao da je momak verovatno nasao referentnu :: :: :: :: :: :: :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: PCS+ nije referentn :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: http://www.expreview.com/img/news/2008/08/12/DSC_4459.NEF.jp :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: odlicna je karta i ako je powercolor.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Pa uglavnom su sve referentne mada sam cuo da se te powercolor dosta kvare.Hebem li ga sad.Jesu jeftine ali sa referentnim coolerom su uzas Boziji,propast!Bolje skupi neke parice i sacekaj nesto novije ,mozda iz te serije 5 a po slicnim performansama :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
ni 5750 koja ce biti tu negde s performansama nece biti u tom cenovnom rangu...bice skuplja
a kapiram da ce navodni razlog biti dx11 i ono sranjce eyefinity il kako vec
ma gamad
:: To stoji.Samo dal ce za te pare moci da uzme neku od serije 5xxx u nekom midle-low segmentu a da parira tim performansama?To mene interesuje.Jer trebalo bi da je bolje da ide na novije :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: 11500 din je na vecini mest :: :: :: :: ATi PowerColor PCS+ 4870 512MB ddr :: :: :: :: sto i nije skupo.. :: :: ovaj hladnjak, se ne zapushava, kao referentni, lepo hladi i ima prostora za OC..nije losha...nije VaporX al radi posa :: :: :: :: :: Koja je cena?Svakako njemu ide u korist ako je do ovog dosao za te pare :: :: :: :: :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: :: :: :: :: pazi poima nemam sta je on nashao, al po raznim radnjama PC komponenti vidjao sam samo ovu PCS :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Nemam nista protiv toga ali sam skapirao da je momak verovatno nasao referentnu :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: PCS+ nije referentn :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: http://www.expreview.com/img/news/2008/08/12/DSC_4459.NEF.jp :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: odlicna je karta i ako je powercolor.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Pa uglavnom su sve referentne mada sam cuo da se te powercolor dosta kvare.Hebem li ga sad.Jesu jeftine ali sa referentnim coolerom su uzas Boziji,propast!Bolje skupi neke parice i sacekaj nesto novije ,mozda iz te serije 5 a po slicnim performansama :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
@Sky:Nisu sve referentne,odavno su odustali od varijante sa lepljenjem kulera.Uglavnom to stoji kada nove karte izadju,medjutim kada se odomace krece grom i kako od budzenja koje kakvih kerefeka,pa na kraju dodjes do varijante da na PCB imas samo GPU od referentne varijante.Ja sam recimo testirao vecinu od ATI-jeve 47xx,48xx serije i rezultati,tj,razlike su neverovatne.
Od HIS-a neces naci 4870 jer iz nekog razloga (ko god je uvoznik)ih nisu uvezli.Od njih nema boljih za crvene karte,jer oni izbacuju dva modela(a ne deset kao drugi),jedan referentni a drugi IceQ,na kojem su implementirane najkvalitetnije moguce komponente koje su propisane od strane ATI-ja za doticni model(naponska,memorijski chip-ovi,qler).
Mozda bi trebao da razmislis o GTX260,imas par modela na oglasima za oko 130€.Jer ako je karta za igre,onda je GTX260 bolji izbor.
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
Jednom sam se vec opeko kad sam uzeo gts 250 umesto ove karte i fala bogu otarasio sam se od nje,e sad vidim da je ova karta dosta povoljna a i neki je cak i hvale kao da ima ok hladjenje sto me najvise i zanima,jer ati ima uzas hladjenje...samo ako ovi po randjama ne budu rekli nema na stanju a na sajtu ima,a to uglavnom tako bude
Tacno.Generalno ja HW volim ma sta god da je,ovo najiskrenije kazem.Bas je smor sto nema HIS znaci bez veze skroz.Oni Turbo modeli-Bruka ..Ma nema,nasa zemjla je zadnja rupa na svirali a narod po najgori!
:: @Sky:Nisu sve referentne,odavno su odustali od varijante sa lepljenjem kulera.Uglavnom to stoji kada nove karte izadju,medjutim kada se odomace krece grom i kako od budzenja koje kakvih kerefeka,pa na kraju dodjes do varijante da na PCB imas samo GPU od referentne varijante.Ja sam recimo testirao vecinu od ATI-jeve 47xx,48xx serije i rezultati,tj,razlike su neverovatne :: :: Od HIS-a neces naci 4870 jer iz nekog razloga (ko god je uvoznik)ih nisu uvezli.Od njih nema boljih za crvene karte,jer oni izbacuju dva modela(a ne deset kao drugi),jedan referentni a drugi IceQ,na kojem su implementirane najkvalitetnije moguce komponente koje su propisane od strane ATI-ja za doticni model(naponska,memorijski chip-ovi,qler) :: :: Mozda bi trebao da razmislis o GTX260,imas par modela na oglasima za oko 130€.Jer ako je karta za igre,onda je GTX260 bolji izbor :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
i EVGA od nVidie...a relano ne samo grafike, ima tu puno stvari...jbg, znamo svi sve...glupo je i polemisati
:: Tacno.Generalno ja HW volim ma sta god da je,ovo najiskrenije kazem.Bas je smor sto nema HIS znaci bez veze skroz.Oni Turbo modeli-Bruka ..Ma nema,nasa zemjla je zadnja rupa na svirali a narod po najgori :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: @Sky:Nisu sve referentne,odavno su odustali od varijante sa lepljenjem kulera.Uglavnom to stoji kada nove karte izadju,medjutim kada se odomace krece grom i kako od budzenja koje kakvih kerefeka,pa na kraju dodjes do varijante da na PCB imas samo GPU od referentne varijante.Ja sam recimo testirao vecinu od ATI-jeve 47xx,48xx serije i rezultati,tj,razlike su neverovatne :: :: :: :: Od HIS-a neces naci 4870 jer iz nekog razloga (ko god je uvoznik)ih nisu uvezli.Od njih nema boljih za crvene karte,jer oni izbacuju dva modela(a ne deset kao drugi),jedan referentni a drugi IceQ,na kojem su implementirane najkvalitetnije moguce komponente koje su propisane od strane ATI-ja za doticni model(naponska,memorijski chip-ovi,qler) :: :: :: :: Mozda bi trebao da razmislis o GTX260,imas par modela na oglasima za oko 130€.Jer ako je karta za igre,onda je GTX260 bolji izbor :: :: :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: :: :: ::
Cek bre jel ti ono bese skoro kupovao kartu i hteo si 4870 kad sam ti objasnjavao za referentan cooler i termalne odlike chipa?Nisi imao dovoljno za GT260 Gainward i za tu ATI 4870 Sapphire tako nesto i uzeo si GTS 250?Pa sta si ocekivao.Da GTS bude brzi od 4870?Kako?Pa to je G92 chip!
:: :: :: :: Jednom sam se vec opeko kad sam uzeo gts 250 umesto ove karte i fala bogu otarasio sam se od nje,e sad vidim da je ova karta dosta povoljna a i neki je cak i hvale kao da ima ok hladjenje sto me najvise i zanima,jer ati ima uzas hladjenje...samo ako ovi po randjama ne budu rekli nema na stanju a na sajtu ima,a to uglavnom tako bude
Haha,ma nisam ocekivao da je brza od 4870 nego da je barem tisa i da se malo klokuje al mucak,ja uzeo gainward gts 250 koji je bio 9500din bas jeftin tada al bolje da nisam...zvao sve radnje skoro i nije bilo ispod 130e 4870 i to samo powercolor tada...e sada vidim da je to realna cena pa bi da uzmem nesto a da se ne zaj...m opet :D
:: Cek bre jel ti ono bese skoro kupovao kartu i hteo si 4870 kad sam ti objasnjavao za referentan cooler i termalne odlike chipa?Nisi imao dovoljno za GT260 Gainward i za tu ATI 4870 Sapphire tako nesto i uzeo si GTS 250?Pa sta si ocekivao.Da GTS bude brzi od 4870?Kako?Pa to je G92 chip :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: :: :: :: :: :: :: Jednom sam se vec opeko kad sam uzeo gts 250 umesto ove karte i fala bogu otarasio sam se od nje,e sad vidim da je ova karta dosta povoljna a i neki je cak i hvale kao da ima ok hladjenje sto me najvise i zanima,jer ati ima uzas hladjenje...samo ako ovi po randjama ne budu rekli nema na stanju a na sajtu ima,a to uglavnom tako bude
Brate nemam za gtx260 a nju bi bez pogovora uzeo,e sad te polovne na oglasima nesto i nema,bas sam gledao ovi dana
: @Sky:Nisu sve referentne,odavno su odustali od varijante sa lepljenjem kulera.Uglavnom to stoji kada nove karte izadju,medjutim kada se odomace krece grom i kako od budzenja koje kakvih kerefeka,pa na kraju dodjes do varijante da na PCB imas samo GPU od referentne varijante.Ja sam recimo testirao vecinu od ATI-jeve 47xx,48xx serije i rezultati,tj,razlike su neverovatne. :: :: Od HIS-a neces naci 4870 jer iz nekog razloga (ko god je uvoznik)ih nisu uvezli.Od njih nema boljih za crvene karte,jer oni izbacuju dva modela(a ne deset kao drugi),jedan referentni a drugi IceQ,na kojem su implementirane najkvalitetnije moguce komponente koje su propisane od strane ATI-ja za doticni model(naponska,memorijski chip-ovi,qler) :: :: Mozda bi trebao da razmislis o GTX260,imas par modela na oglasima za oko 130€.Jer ako je karta za igre,onda je GTX260 bolji izbor :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
To je jedino sto moras da shvatis,nisu te karte za dzaba 2K jeftinije od ostalih.Bilo je vec previse tema vezano za famozne PC PCS+ karte na forumu.Da se nebih ponavljao i samim tim navukao sve one kojima su tate,mame,babe,rodjaci i svi moguci sa stabla(mislim na porodicno)kupili te karte i rade kao da su od kriptonita pravljene,reci cu samo ovo:Power Color je svojevremeno bio no.2 ATI-jev partner,sa dobrom tendencijom da postane prvi.A s`obzirom gde su sada,ti razmisli sta je pisac hteo da kaze.
Licno da hocu da kupim kartu i da imam fond od ~120€ ja bih se bazirao na GTX260,jer overall (bolji drajveri,konkurentan(citaj jaci)cip)je bolji izbor za game-re.
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: :: :: :: Jednom sam se vec opeko kad sam uzeo gts 250 umesto ove karte i fala bogu otarasio sam se od nje,e sad vidim da je ova karta dosta povoljna a i neki je cak i hvale kao da ima ok hladjenje sto me najvise i zanima,jer ati ima uzas hladjenje...samo ako ovi po randjama ne budu rekli nema na stanju a na sajtu ima,a to uglavnom tako bude
Ja licno vise volim nvidiu,ali vidim da su ove 4870 karte povoljne,a gtx 260 je dosta skuplji,ne znam...kada bih nasao neku gtx 260 polovnu uzeo bih verovatno...haha da ne napravim od teme oglas necu da potenciram :p
:: To je jedino sto moras da shvatis,nisu te karte za dzaba 2K jeftinije od ostalih.Bilo je vec previse tema vezano gtx 26za famozne PC PCS+ karte na forumu.Da se nebih ponavljao i samim tim navukao sve one kojima su tate,mame,babe,rodjaci i svi moguci sa stabla(mislim na porodicno)kupili te karte i rade kao da su od kriptonita pravljene,reci cu samo ovo:Power Color je svojevremeno bio no.2 ATI-jev partner,sa dobrom tendencijom da postane prvi.A s`obzirom gde su sada,ti razmisli sta je pisac hteo da kaze :: :: Licno da hocu da kupim kartu i da imam fond od ~120€ ja bih se bazirao na GTX260,jer overall (bolji drajveri,konkurentan(citaj jaci)cip)je bolji izbor za game-re :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Jednom sam se vec opeko kad sam uzeo gts 250 umesto ove karte i fala bogu otarasio sam se od nje,e sad vidim da je ova karta dosta povoljna a i neki je cak i hvale kao da ima ok hladjenje sto me najvise i zanima,jer ati ima uzas hladjenje...samo ako ovi po randjama ne budu rekli nema na stanju a na sajtu ima,a to uglavnom tako bude
:: To je jedino sto moras da shvatis,nisu te karte za dzaba 2K jeftinije od ostalih.Bilo je vec previse tema vezano za famozne PC PCS+ karte na forumu.Da se nebih ponavljao i samim tim navukao sve one kojima su tate,mame,babe,rodjaci i svi moguci sa stabla(mislim na porodicno)kupili te karte i rade kao da su od kriptonita pravljene,reci cu samo ovo:Power Color je svojevremeno bio no.2 ATI-jev partner,sa dobrom tendencijom da postane prvi.A s`obzirom gde su sada,ti razmisli sta je pisac hteo da kaze :: :: Licno da hocu da kupim kartu i da imam fond od ~120€ ja bih se bazirao na GTX260,jer overall (bolji drajveri,konkurentan(citaj jaci)cip)je bolji izbor za game-re :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Jednom sam se vec opeko kad sam uzeo gts 250 umesto ove karte i fala bogu otarasio sam se od nje,e sad vidim da je ova karta dosta povoljna a i neki je cak i hvale kao da ima ok hladjenje sto me najvise i zanima,jer ati ima uzas hladjenje...samo ako ovi po randjama ne budu rekli nema na stanju a na sajtu ima,a to uglavnom tako bude
@Sky imam Gainward-a 4850, koji je imao u idle temperaturu 100 stepeni, i radi jos. Momci jel se meni ovo cini ili covek menja GTS250 za 4870, i nece dalje clock za GPU od 670 na ovoj mojoj 4850. A i ako crkne imas 3 godine garanciju.
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647191. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.