Koji drajver da instaliram za ovu karticu? Uz karticu sam dobio 13.3.14 drajver ali nije komaktibilan sa Vistom. Na forumima sam citao o njoj, i svi je hvale kako ima mnogo dobru sliku, nigde nisam procitao da ima neku manu. Kod mene na kablovskoj slika je ocajna, tj ima puno suma. Proveravao sam konektore i to, mislim da nije problem u prikljucku, mada nisam siguran. Dalje, svi pisu kako koriste 13.3.14 drajver pa cak i na Visti, ali ja na netu nigde nisam mogao da nadje, pa ako neko zna gde mogu da skinem nek napise. Jel poseduje neko ovu karticu i kakvi su utisci?
Probao sam Fly2000 TV i nema sanse da proradi, stelovao sam sve zivo nema slike. Skeniram kanale i nadje sve ali nece da ih pusti. Kad ulazim u program izbaci upozorenje `cannot render stream to video pin preview`. Inace preko Power Cinema radi kartica, tj ima slike ali je ocajna.
:: Probao sam Fly2000 TV i nema sanse da proradi, stelovao sam sve zivo nema slike. Skeniram kanale i nadje sve ali nece da ih pusti. Kad ulazim u program izbaci upozorenje `cannot render stream to video pin preview`. Inace preko Power Cinema radi kartica, tj ima slike ali je ocajna :: :: ::
cek malo,ja danas nisam uspeo da resim Asus 7135 na win7,to je skoro ista kartica kao 7131...Nisam mogao ni da instaliram drajver,popio sam restart i s*eban boot...U device manageru je pisalo da drajver nije instaliran... Kako je tebi bilo drajver nije instaliran,ili jeste instaliran ali nekompatibilan sa win7,pa kartica ne radi? I sta je dscaler
KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!
:: Probao sam Fly2000 TV i nema sanse da proradi, stelovao sam sve zivo nema slike. Skeniram kanale i nadje sve ali nece da ih pusti. Kad ulazim u program izbaci upozorenje `cannot render stream to video pin preview`. Inace preko Power Cinema radi kartica, tj ima slike ali je ocajna :: :: ::
ok,verujem da radi na Power Director,ali da bi dosao do toga moram prvo imati instalirane drajvere,ali problem je sto NECE da prihvati taj drajver sa Asus-ovog sajta...Koji ti drajver koristis na sedmici?
Meni 7135 radi i na Vista i na XP 32 .Izaberi multimedia ,pa sacekaj malo pa TV card ,pa dole model .Sad sam gledao imaju driver za Windows 7.Ali mora browser da ima java podrsku.
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647191. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.