Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Skoro bila tema AMD:PhysX nece biti bitan
STRANA 1 OD 2  
bstaletic Skoro bila tema AMD:PhysX nece biti bitan 06.10.2009. 15:43 T20718

status: user
broj poruka: 1889
Nisam bio tu pa da kazhem na vreme shta imam.

Neko je reko da je ATI driver problem urbana legenda i mnogi su ga podrzhali, malo mi je falilo da sve te koji to kazhu namazhem (a i sad se jedva suzdrzhavam tj. toliko imam da ih mazhem da neznam odakle da pochnem) jer to nema vezze s mozgom!!!!!!!!!

Jer je moj otac imao skoro problem koji nije niko ovde uspeo da reshi (i na drugim forumima isto) a bio je vezan za nemogucnost instaliranja .otf fontova onda je uradio reinstall sistema i sve ponovo instalirao da bi problem sa golim sistemom nestao a sa svim driverima se ponovo pojavio onda je sedeo u firmi do 3:00 dok nije dosho do toga da su driveri za grafichku (ATI RADEON 2600 pro)!!!!!!!!

Sad bi mogao da vas mazhem (prepoznace se prozvani) do sutra ali ce tema biti obrisana a ja bi verovatno dobio ban!!!!!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
DmasteRNo1 U redu 06.10.2009. 15:59 #145990

broj poruka: 6102
Ali kakve to veze ima sa time da li će nVidia PhysX biti važan ili ne?

May The Force Be With You!

obradmi Ne kapiram stvarno 06.10.2009. 16:00 #145991

broj poruka: 7723
Mislis da sa Nvidia driverima ne bi imao problem sa fontovima ????
Prvi put cujem ovako nesto.
peguar Slazem se 06.10.2009. 16:06 #145996

broj poruka: 332
Mislim da je hteo da kaze da firma koja prozvodi graficke dug niz godina a nije u stanju da napravi dobre drivere se pita u vezi Physx-a, i da je physx los kao sto nije bolje oni da gledaju kako te drivere da urade kako treba a za physx ima vremena.

Iz lichnog iskustva znam da i na laptopima i na Desktop racunarima ATI driveri su uvek bar malo jeli g****.

A sto se fontova tice jedina veza izmedju fontova i ATI moze da bude netframework mada nevidim tu sta bi moglo da zeza.

Ishmerish Koji 06.10.2009. 16:10 #145997

broj poruka: 7285
2600,koji catalyst,dali je to jedini problem???

Pa labude da sam ja isao i ubijao svaki put kada mi nesto zaskripi drugi svetski rat bi izgledao kao humanitarni dogadjaj naspram mene.

A sta admini rade?Jel se to ban taster zaglavio ili je kao u Engleskom fudbalu dozvoljen full-kontakt?

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

obradmi Sta sad ljut je 06.10.2009. 16:13 #145999

na mene ,Slavuja ,Bax-a ,DmasteRNo1,skar-a,Ishmerish itd... itd.. sto nama dobro rade driveri a njemu ili tebi ne.Ne vidim smisao posta ,stvarno.Fontovi su stvar OS-a.
mkoja ... 06.10.2009. 16:43 #146008

broj poruka: 124

tvoja tema je takva da je niko ne shvata ozbiljno.
MilosNBG ... 06.10.2009. 16:47 #146009

broj poruka: 1586
Za neprepoznavanje fontova se idi zali Adobe-u i Microsoftu koji su mu kumovali, fix za ovo postoji, a problem se inace javlja i kod ATI i kod NVIDIA kartica. Resenje imas na forumu Adobe-a.

http://forums.adobe.com/community/typography_fonts

Vreme potrebno za pronalazenje svih relevatnih informacija za odgovor na tvoj post i mogucih resenja iznosi jedna cigareta Classica 100`s i dva-tri srka kafe - aprox. 8 minuta

Da li ce se u krevetu odigrati komedija ili tragedija zavisi od - komada!
Intel PIII 933MHz/FS Intel 815i/512MB SDRAM/GF2MX400 32MB DDR

MaliAbner Re: Skoro bila tema AMD:PhysX nece biti bitan 06.10.2009. 16:51 #146011

broj poruka: 7769
Ja sam napisao i dalje tvrdim `PROBLEM SA ATI DRAJVERIMA JE URBANA LEGENDA, SVI SU CULI ZA NJIH ALI IH NIKO NIJE ISKUSIO`

To sto je tvoj cale guzio pripravnicu na poslu do 3:00 AM a kevi se pravdao da je za zaksnjenje kriv ATi je samo zato sto ti je keva ko EDIT iz Alo, Alo!

Jos grdje ako se zarakijao sa ortacima, posto bi veci smeker bio da je ono prvo.

Nemoj me pogresno razumeti ali ne shvatam sto si se ti osetio prozvanim za urbane legende, ipak je tvoj cale to iskusio a ne ti, znaci cuo si za urbanu legendu ali je nisi iskusio, prema tome cao.

Jos koliko za neki dan postujem problem koji imam na poslu sa nVidia karticom i AutoCAD-om u 3D a za divno cudo kuci na ATi kartici toga nema.

Pazi jos uvek mi nije palo na pamet da zbog toga ostanem na poslu do 03:00 AM.

Tomato Republic Of Serbia !!!

:: Nisam bio tu pa da kazhem na vreme shta imam
::
:: Neko je reko da je ATI driver problem urbana legenda i mnogi su ga podrzhali, malo mi je falilo da sve te koji to kazhu namazhem (a i sad se jedva suzdrzhavam tj. toliko imam da ih mazhem da neznam odakle da pochnem) jer to nema vezze s mozgom!!!!!!!!
:: Jer je moj otac imao skoro problem koji nije niko ovde uspeo da reshi (i na drugim forumima isto) a bio je vezan za nemogucnost instaliranja .otf fontova onda je uradio reinstall sistema i sve ponovo instalirao da bi problem sa golim sistemom nestao a sa svim driverima se ponovo pojavio onda je sedeo u firmi do 3:00 dok nije dosho do toga da su driveri za grafichku (ATI RADEON 2600 pro)!!!!!!!
:: Sad bi mogao da vas mazhem (prepoznace se prozvani) do sutra ali ce tema biti obrisana a ja bi verovatno dobio ban!!!!!
SkyFire Svakim danom se sve vise iskreno zabavim i nasmejem! 06.10.2009. 16:52 #146012

broj poruka: 18472
Citam prvo ismerish-ov post i zasmejem se,sledeci post MilosNBG pokusava onako konstruktivno da pojasni situaciju na najprostiji moguci nacin uz cigaricu i kaficu hahahaha..Legende ste!

Miloshe ajde majke ti update-uj taj smile vec jednom jer je izgubio rezoluciju!Ruzno ovako.

Green Green Grass Of Home

DaSickSyst Re: Skoro bila tema AMD:PhysX nece biti bitan 06.10.2009. 16:54 #146013

broj poruka: 2909
:: Nisam bio tu pa da kazhem na vreme shta imam
:: Neko je reko da je ATI driver problem urbana legenda i mnogi su ga podrzhali, malo mi je falilo da sve te koji to kazhu namazhem (a i sad se jedva suzdrzhavam tj. toliko imam da ih mazhem da neznam odakle da pochnem) jer to nema vezze s mozgom!!!!!!!!
:: Jer je moj otac imao skoro problem koji nije niko ovde uspeo da reshi (i na drugim forumima isto) a bio je vezan za nemogucnost instaliranja .otf fontova onda je uradio reinstall sistema i sve ponovo instalirao da bi problem sa golim sistemom nestao a sa svim driverima se ponovo pojavio onda je sedeo u firmi do 3:00 dok nije dosho do toga da su driveri za grafichku (ATI RADEON 2600 pro)!!!!!!!
:: Sad bi mogao da vas mazhem (prepoznace se prozvani) do sutra ali ce tema biti obrisana a ja bi verovatno dobio ban!!!!

Pa?
Meni ne radi omiljena igrica (Worms World Party) na Nvidia,a radi na ATI karticama na istom OSu...
Toliko o savrsenim Nvidia drajverima.

Sa ATI sam imao problema sa AutoCADom kad ukljucim Hardware acceleration i OpenGL...Ali je opste poznato da Nvidia ima bolju OpenGL podrsku na gejmrskom kartama od ATIja...Instalirao ATI Omega drajvere i resio problem.
Nvidia OpenGL u AutoCADu 2007,2008,2009 ostavlja tragove po ekranu,ne rifresuje dovoljno brzo crtez i zna da zamrlja 3D model ako je ukljucena DX podrska...Opet Nvidia drajveri...
Toga nema sa ATI 4 serijom,ali je sporiji odziv kod rotiranja 3D modela...

Poenta:
Imaju probleme i jedni i drugi i ne razumem zasto bi neko trazio dlaku u jajetu...Potpuno je normalno da drajveri moraju da se apdejtuju pa ni tada ne moze sve perfektno da radi ni na Nvidia ni na ATI...

Ali onaj ko nije totalni duduk ce znati da resi te sitne probleme i bez toga da kuka po forumu.I izmilslja toplu vodu...

A ko ne zna,brate nosi u servis gde si kupio taj racunar i neka ti oni resavaju probleme,to im je posao...
Smorise Boga ovakve teme.

DaSickSystem

Daum Re: Re: Skoro bila tema AMD:PhysX nece biti bitan 06.10.2009. 16:59 #146015

broj poruka: 12796
Wormsi imaju probleme sa svim karticama, probao sam i na ATI i nVidia karti. Imas fixeve za te stvari, pa cak i fix da koristis koju god hoces rezoluciju...

:: :: Nisam bio tu pa da kazhem na vreme shta imam
:: ::
:: :: Neko je reko da je ATI driver problem urbana legenda i mnogi su ga podrzhali, malo mi je falilo da sve te koji to kazhu namazhem (a i sad se jedva suzdrzhavam tj. toliko imam da ih mazhem da neznam odakle da pochnem) jer to nema vezze s mozgom!!!!!!!!
:: :: Jer je moj otac imao skoro problem koji nije niko ovde uspeo da reshi (i na drugim forumima isto) a bio je vezan za nemogucnost instaliranja .otf fontova onda je uradio reinstall sistema i sve ponovo instalirao da bi problem sa golim sistemom nestao a sa svim driverima se ponovo pojavio onda je sedeo u firmi do 3:00 dok nije dosho do toga da su driveri za grafichku (ATI RADEON 2600 pro)!!!!!!!
:: :: Sad bi mogao da vas mazhem (prepoznace se prozvani) do sutra ali ce tema biti obrisana a ja bi verovatno dobio ban!!!!
:: Pa
:: Meni ne radi omiljena igrica (Worms World Party) na Nvidia,a radi na ATI karticama na istom OSu..
:: Toliko o savrsenim Nvidia drajverima
:: Sa ATI sam imao problema sa AutoCADom kad ukljucim Hardware acceleration i OpenGL...Ali je opste poznato da Nvidia ima bolju OpenGL podrsku na gejmrskom kartama od ATIja...Instalirao ATI Omega drajvere i resio problem
:: Nvidia OpenGL u AutoCADu 2007,2008,2009 ostavlja tragove po ekranu,ne rifresuje dovoljno brzo crtez i zna da zamrlja 3D model ako je ukljucena DX podrska...Opet Nvidia drajveri..
:: Toga nema sa ATI 4 serijom,ali je sporiji odziv kod rotiranja 3D modela..
:: Poenta
:: Imaju probleme i jedni i drugi i ne razumem zasto bi neko trazio dlaku u jajetu...Potpuno je normalno da drajveri moraju da se apdejtuju pa ni tada ne moze sve perfektno da radi ni na Nvidia ni na ATI..
:: Ali onaj ko nije totalni duduk ce znati da resi te sitne probleme i bez toga da kuka po forumu.I izmilslja toplu vodu..
:: A ko ne zna,brate nosi u servis gde si kupio taj racunar i neka ti oni resavaju probleme,to im je posao..
:: Smorise Boga ovakve teme
:: DaSickSystem
MaliAbner Re: Re: Skoro bila tema AMD:PhysX nece biti bitan 06.10.2009. 17:00 #146016

broj poruka: 7769
To ti kazem, ali to niko nece da poveruje sve dok se ne uveri.
Jos kad tome dodam da u vrlo nezahtevnoj igri Sid Meyer Pirates imam problema sa nVidia drajverima i da na pucini ne mogu da upotrebim dogled ne bih li naleteo na akciju...
A svojevremeni BSOD koji je izazivao sugavi nVidia drajver da ne pricam.

Tomato Republic Of Serbia !!!

:: Sa ATI sam imao problema sa AutoCADom kad ukljucim Hardware acceleration i OpenGL...Ali je opste poznato da Nvidia ima bolju OpenGL podrsku na gejmrskom kartama od ATIja...Instalirao ATI Omega drajvere i resio problem
:: Nvidia OpenGL u AutoCADu 2007,2008,2009 ostavlja tragove po ekranu,ne rifresuje dovoljno brzo crtez i zna da zamrlja 3D model ako je ukljucena DX podrska...Opet Nvidia drajveri..
pajsgudgud Re: Re: Skoro bila tema AMD:PhysX nece biti bitan 06.10.2009. 17:03 #146018

broj poruka: 3742
Što bi rekli današnji klinci ROFLMAO ahhahahaahhaha

support normality

:: Ja sam napisao i dalje tvrdim `PROBLEM SA ATI DRAJVERIMA JE URBANA LEGENDA, SVI SU CULI ZA NJIH ALI IH NIKO NIJE ISKUSIO
:: To sto je tvoj cale guzio pripravnicu na poslu do 3:00 AM a kevi se pravdao da je za zaksnjenje kriv ATi je samo zato sto ti je keva ko EDIT iz Alo, Alo
:: Jos grdje ako se zarakijao sa ortacima, posto bi veci smeker bio da je ono prvo
:: Nemoj me pogresno razumeti ali ne shvatam sto si se ti osetio prozvanim za urbane legende, ipak je tvoj cale to iskusio a ne ti, znaci cuo si za urbanu legendu ali je nisi iskusio, prema tome cao
:: Jos koliko za neki dan postujem problem koji imam na poslu sa nVidia karticom i AutoCAD-om u 3D a za divno cudo kuci na ATi kartici toga nema
:: Pazi jos uvek mi nije palo na pamet da zbog toga ostanem na poslu do 03:00 AM
:: Tomato Republic Of Serbia !!!
:: :: Neko je reko da je ATI driver problem urbana legenda i mnogi su ga podrzhali, malo mi je falilo da sve te koji to kazhu namazhem (a i sad se jedva suzdrzhavam tj. toliko imam da ih mazhem da neznam odakle da pochnem) jer to nema vezze s mozgom!!!!!!!!
:: :: Jer je moj otac imao skoro problem koji nije niko ovde uspeo da reshi (i na drugim forumima isto) a bio je vezan za nemogucnost instaliranja .otf fontova onda je uradio reinstall sistema i sve ponovo instalirao da bi problem sa golim sistemom nestao a sa svim driverima se ponovo pojavio onda je sedeo u firmi do 3:00 dok nije dosho do toga da su driveri za grafichku (ATI RADEON 2600 pro)!!!!!!!
:: :: Sad bi mogao da vas mazhem (prepoznace se prozvani) do sutra ali ce tema biti obrisana a ja bi verovatno dobio ban!!!!!
bstaletic Pa ovako 06.10.2009. 17:05 #146019

broj poruka: 1889
Sa physXom nikakve veze. Ali ako nemate probleme neznachi da nepostoje na to sam mislio
i stalno je pricha kako ne treba prichati bez dokaza i poznavanja `gradiva` a shta je bilo u toj temi tad!?!?!?!?!?

driveri su 9.3.1 i ne mislim da nvidia driveri nemaju bugove
@Ishmerish
Dok je doshlo do gazhenja sistema proshlo je 3 dana pokushavajci da reshi bez gazhenja!

P.S. Sad sam se smirio i mogu da razgovaram civilizovano i izvinjavam se ako sam nekoga uvredio i ponashao se necivilizovano
skar Re: Re: Skoro bila tema AMD:PhysX nece biti bitan 06.10.2009. 17:06 #146023

broj poruka: 3992
i ja mislim da je tu bilo mnogo masnije od drajvera.....hehe odakle ti inspiracija

`rad je od coveka napravio majmuna`

:: Ja sam napisao i dalje tvrdim `PROBLEM SA ATI DRAJVERIMA JE URBANA LEGENDA, SVI SU CULI ZA NJIH ALI IH NIKO NIJE ISKUSIO
:: To sto je tvoj cale guzio pripravnicu na poslu do 3:00 AM a kevi se pravdao da je za zaksnjenje kriv ATi je samo zato sto ti je keva ko EDIT iz Alo, Alo
:: Jos grdje ako se zarakijao sa ortacima, posto bi veci smeker bio da je ono prvo
:: Nemoj me pogresno razumeti ali ne shvatam sto si se ti osetio prozvanim za urbane legende, ipak je tvoj cale to iskusio a ne ti, znaci cuo si za urbanu legendu ali je nisi iskusio, prema tome cao
:: Jos koliko za neki dan postujem problem koji imam na poslu sa nVidia karticom i AutoCAD-om u 3D a za divno cudo kuci na ATi kartici toga nema
:: Pazi jos uvek mi nije palo na pamet da zbog toga ostanem na poslu do 03:00 AM
:: :: Sad bi mogao da vas mazhem (prepoznace se prozvani) do sutra ali ce tema biti obrisana a ja bi verovatno dobio ban!!!!!
Daum Re: Re: Skoro bila tema AMD:PhysX nece biti bitan 06.10.2009. 17:07 #146025

Ne znam sa kojom nVidiom si probao CAD, ali devojka moja koristi 8600GT za CAD2010 i nema nikakvih problema...

Ja sam eto imao priliku da posle dugo godina sa nVidiom bez ikakvih problema ikada, probam ATI 4890. Dovoljno je bilo sto sam pustio Anno 1404 u kom su mi texture bile crne potpuno, i NFS Shift koji ne moze da se igra na max detaljima. Koristio sam Catalyst 9.9 na W7 x64.

Nisu ATI drajveri urbana legenda, oni su cinjenica. Sta ce mi njihova naj naj karta kad mogu da ocekujem unapred da cu imati probleme kad tad? Samo se setite eto nedavno kad je Bioshock izasao da su skoro svi ATI korisnici imali crasheve, i slatko sedeli i cekali da izadje Hotfix za drajver...

Ok, mozda vas nekolicina nema probleme, ili ne zeli da prizna da ih ima, ali da su drajveri krsh to je cinjenica...

Bio sam lud uopste da ulazim u prichu sa ATI-em...

BlueSkyNIS Re: Re: Skoro bila tema AMD:PhysX nece biti bitan 06.10.2009. 17:11 #146029

broj poruka: 860
Ajoj, iscepao sam se od smejanja!!!!

Windows-free with Fedora 10

Slavuj ... 06.10.2009. 17:11 #146030

broj poruka: 2236
http://www.youtube.com/watch?v=2dCAiesOgGQ

Srbologija, nauka belosvetska.

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SkyFire Re: Re: Re: Skoro bila tema AMD:PhysX nece biti bitan 06.10.2009. 17:15 #146033

broj poruka: 18472
Mislis od SMEHA>?!

Green Green Grass Of Home

:: Ajoj, iscepao sam se od smejanja!!!
:: Windows-free with Fedora 10
:: :: Ja sam napisao i dalje tvrdim `PROBLEM SA ATI DRAJVERIMA JE URBANA LEGENDA, SVI SU CULI ZA NJIH ALI IH NIKO NIJE ISKUSIO
:: :: To sto je tvoj cale guzio pripravnicu na poslu do 3:00 AM a kevi se pravdao da je za zaksnjenje kriv ATi je samo zato sto ti je keva ko EDIT iz Alo, Alo
:: :: Jos grdje ako se zarakijao sa ortacima, posto bi veci smeker bio da je ono prvo
:: :: Nemoj me pogresno razumeti ali ne shvatam sto si se ti osetio prozvanim za urbane legende, ipak je tvoj cale to iskusio a ne ti, znaci cuo si za urbanu legendu ali je nisi iskusio, prema tome cao
:: :: Jos koliko za neki dan postujem problem koji imam na poslu sa nVidia karticom i AutoCAD-om u 3D a za divno cudo kuci na ATi kartici toga nema
:: :: Pazi jos uvek mi nije palo na pamet da zbog toga ostanem na poslu do 03:00 AM
:: :: Tomato Republic Of Serbia !!!
obradmi Daum ili si ti lud ili smo mi ludi 06.10.2009. 17:16 #146035

Redje igram igrice stvarno ,ostale stvari Avivo ,adobe render ,filmovi ponavljam 1000 put NEMAM PROBLEM SA ATI DRIVERIMA ALO.Malo je nemoguce da smo mi svi ludi a ti pametan .Dodji kod mene sedi 48 sati prati sta radim pa se uveri.Ako mislis na igrice to ne mogu da garantujem ,to ce ti reci bolje gameri koji koriste Ati karte.
DaSickSyst @Abner 06.10.2009. 17:17 #146038

AutoCAD problem sa Nvidiom:

1.Start ACAD 2007,2008,2009
2.Tools/Options/System/(3D Settings)Hardware Acceleration/Manual Tune
3.Cekirani Hardware acceleration iskljuci.
4.Ok.

Resio si problem...Iskljucio si HA i sad svu racunicu na sebe preuzima procesor totalno zaobilazeci grafiku...Znaci nema vise mrljanja crteza,ali ce ti 3D sporije raditi.

DaSickSystem

BlueSkyNIS Re: Re: Re: Re: Skoro bila tema AMD:PhysX nece biti bitan 06.10.2009. 17:17 #146040

broj poruka: 860
Razumeli smo se...

Windows-free with Fedora 10

:: Mislis od SMEHA>?
:: Green Green Grass Of Home
DaSickSyst Re: Re: Re: Skoro bila tema AMD:PhysX nece biti bitan 06.10.2009. 17:28 #146047

:: Ne znam sa kojom nVidiom si probao CAD, ali devojka moja koristi 8600GT za CAD2010 i nema nikakvih problema..

I 8600 ima isti taj problem u firmi radim na racunaru koji ima 8600GT i to je opste poznati problem sa Nvidia GF 7,8,9 serijom.
A ako tvoja devojka nema taj problem znaci da joj je iskljucen Hardware Acceleration u AutoCADu i da sve operacije na sebe preuzima CPU.Hardware Acceleration je napravljen da bi se rasteretio procesor preko grafike,a samim tim ubrzao rad.

AutoDesk zvanicni sajt o Nvidia 8600GT:
selection Window fill color is not visible or displays artifacts. Rollover Highlight is intermittent. Grips are incorrectly displayed. The cursor or dialogs leave trails in the viewport. The viewport is not refreshed after closing dialogs.

Link:
http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/hc?siteID=123112&id=6711853&linkID=9240618&is_results=1&card_sel=403-4318&manufac=4318&card=1026-4318&cert=1&d_stat=1&d_stat=2&d_stat=3&prod=AutoCAD-R17.0&prod=AutoCAD-R17.1&prod=AutoCAD-R17.2&os=1&os=2&os=256&os=512&os=2048

DaSickSystem

Daum Re: Daum ili si ti lud ili smo mi ludi 06.10.2009. 17:29 #146048

Ne govorim da ste svi ludi, ali naravno, postoje izuzetci. Ja ti pricam iz licnog iskustva sa 4890...

:: Redje igram igrice stvarno ,ostale stvari Avivo ,adobe render ,filmovi ponavljam 1000 put NEMAM PROBLEM SA ATI DRIVERIMA ALO.Malo je nemoguce da smo mi svi ludi a ti pametan .Dodji kod mene sedi 48 sati prati sta radim pa se uveri.Ako mislis na igrice to ne mogu da garantujem ,to ce ti reci bolje gameri koji koriste Ati karte.
Daum Re: Re: Re: Re: Skoro bila tema AMD:PhysX nece biti bitan 06.10.2009. 17:30 #146049

Probacu bas da vidim, ne znam jel se igrala sa podesavanjima...

:: :: Ne znam sa kojom nVidiom si probao CAD, ali devojka moja koristi 8600GT za CAD2010 i nema nikakvih problema..
:: I 8600 ima isti taj problem u firmi radim na racunaru koji ima 8600GT i to je opste poznati problem sa Nvidia GF 7,8,9 serijom
:: A ako tvoja devojka nema taj problem znaci da joj je iskljucen Hardware Acceleration u AutoCADu i da sve operacije na sebe preuzima CPU.Hardware Acceleration je napravljen da bi se rasteretio procesor preko grafike,a samim tim ubrzao rad
:: AutoDesk zvanicni sajt o Nvidia 8600GT
:: selection Window fill color is not visible or displays artifacts. Rollover Highlight is intermittent. Grips are incorrectly displayed. The cursor or dialogs leave trails in the viewport. The viewport is not refreshed after closing dialogs.
:: Link
:: http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/hc?siteID=123112&id=6711853&linkID=9240618&is_results=1&card_sel=403-4318&manufac=4318&card=1026-4318&cert=1&d_stat=1&d_stat=2&d_stat=3∏=AutoCAD-R17.0∏=AutoCAD-R17.1∏=AutoCAD-R17.2&os=1&os=2&os=256&os=512&os=204
:: DaSickSystem
STRANA 1 OD 2  
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647191.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs