ovako jednom calovom prijatelju iz cista mira slika na lap topu se podelila u 8kockica kao da ima 8ekrana ali nisu simetricni...u pitanju je LGe500 operativni sistem je bila Vista 32bit sta tu moze da?sumljam na flet kabal ili je mozda do nekih podesavanja ali ne verujem jer je reko da u se to odjednom desilo?
Kad se to dešava? Ako je odmah po paljenju, još iz BIOS-a ili slike koja se prikazuje prilikom POST-a i pre podizanja windowsa, onda je definitivno hardver u pitanju, žice i žiculjci, grafički čip and I don`t know what else... AKo se pojavljuje tek po podizanju ili pri podizanju operativnog sistema.... instalirana mu je neka glupost - program ne baš virus, koji to radi zayebancije radi (dakle, delo nekog `Ćalovog` al` ne ćelavog, prijatelja...) Da li je to moguće i drndanjem u programu koji kontroliše grafički čip i njegove drajvere... ne znam pouzdano, razne druge zezancije jeste tipa prevrtanja prikaza i slčne gluposti... koje ko zna kome i koliko retko zatrebaju, ali malo-malo neko `proba` čemu to služi a uz to i ne radi. ..... Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
nisam valjevcanin nego sam kraljevcanin CALe treba da napisem ali ne pisem lepo slomio sam danas ruku tako da sry na greskama...sacu da ga pitam sve lepo kako sta da mi objasni pa javljam
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647191. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.