:: :: Da li uzeti... :: GAINWAR :: Radeon HD 4870 512MB GDDR5 HD4870-512-TV-DD-DP-GS ili 107 :: :: SAPPHIR :: Radeon HD 4850 1GB GDDR3 VAPOR-X 104 :: :: Koja karta je bolja ,ili mozda jos neki predlog za slicne pare ? ostatak. :: :: ploca gap35ds3 :: proc e218 :: hard wd 320 :: mem 2x1 na 800 kongsto :: napajanje thermaltake 500 :: monitor viewsonic 2260wm ::
Gainward nebi vise ni prodavao a kamoli koristio,osetno je slabiji od ostalih,plus oni su jos pre pola godine prestali sa proizvodnjom crvenih karti,tako da su ovo lager zalihe.
Od tog Vapor-X je jedino IceQ bolji a i HIS daje 3 godine garanciju,upravo zato sam ga i naveo.
Ako mislis da radis upgrade procesora onda se prica menja,medjutim tu jos ostaje DS3L fus boziji od ploce,cija je naponska blago receno uzas.
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: :: da znam,ali planiram i procesor da promenim naredni mesec. mislis da ne uzimam nijednu od ove dve?
Naravno da je ATI 4870, ali tesko da ce tvoj procesor moci da isprati tu karticu. Ja imam E7300 + 9600GT i npr GTA 4, NFS Shift na 1280x1024 HIGH, po malo kao da secka ali neprimetno, kad stavim procesor na 3,2-3,4GHz igrice rade kao podmazane. Mislim da ti treba jaci procesor ili taj da OC na 3,5GHz, jedino tako ces iskoristiti grafiku do kraja...
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647191. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.