Posedujem ovu Expert karticu i prezadovoljan sam. Moj drugar mi je reko da mu nadjem polovnu i nasho sam mu Leadtek Global. Koliko je ova kartica losija od Expert? Gledao sam na Leadtek-ovom sajtu i nesto mi nije jasno, za Expert pise `NO` Analog, a za Global pise `YES`, u cemu je razlika?
Šalim se. Nisam primetio nikakve razlike kod ove 2 karte. Imao sam prvo Expert, sad imam Global. Sa Expert dolaze dodatni diskovi sa programima za obradu snimaka i drugačiji su daljinski upravljači - Global ima MCE podršku. Da, u maloprodaji Global je jeftiniji.
Imao sam Kworld,pinakla,200 global i dva 2000 xp experta,i ne bih menjao 2000 xp expert ni za brdo cokolade,mozda bih gamenjao za1920 tv box leadtek-ov,ali mozda
Ijao, boze, covek mi se popeo na glavu... Sad me tera da vas pitam kakva je LEADTEK TV2100? Video sam za da je ima za oko 2800din, pa se ipak odlucio da kupi novu...
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647191. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.