Instaliro sam fallout 3 sve patcheve i na pocektu igre kad treba da pobegnes iz vault 101 ispricas se sa onom ribom izajdem iz prostorije i naletim na pandura i kaze stay right there! i samo mi izbaci not responding, close program ...uvek u tom delu probo sam x puta crakove razne sve zivo grafiku smanjivo..uvek isto u tom delu, malopre sam skino sa neta 5.52Gb..
Probaj igru bez ijednog Patch-a.Meni je pravila takodje probleme sve dok igru nisam poceo da igram bez nikakvog instaliranog patch-a,tada je radila u punom sjaju.
Takva je igra. Na nekim racunarima radi bez ikakvih problema dok na drugim jedva i da hoce da radi. Kod mene je cesto pucala. Imas po netu gomilu mogucih uzroka i resenja pa probaj da potrazis po forumima.
Evo sad sam reinstaliro igricu bez patcheva, pustim igru i izbaci me jos pocetku kad sam beba u tom delu, sa patchevima je duze isla igra...ne znam u cemu je problem, pre godinu ipo dana sam instaliro igru i normalno islo sve sad nece, imam windows 7....
Nemam ffdshow codec, samo windows 7 codec.. izadje ono sranje program stop not responding i ima close... Daum posto si preso igricu sta mi mozes reci o njom? jel vredi igranja ?
Vredi igrati definitivno. Nenormalno dobro iskustvo. Add-onovi su strasno dobri... __________________ Scourge of PCBerza
:: :: Nemam ffdshow codec, samo windows 7 codec.. izadje ono sranje program stop not responding i ima close.. :: Daum posto si preso igricu sta mi mozes reci o njom? jel vredi igranja ::
evo sam ide ne zeza, iz cista mira, mora da je nesto do windows-a zezalo, Daum reci mi sad sam izaso napolje i uso sam u onaj grad kao i tu treba da se deaktivira ona atomska bomba? gde da skupim exerience?
Hej igrica je fantasticna, do malopre sam igro uso da vidim jel ima odgovora pa se vracam, 6 sam level sad idem ka valve 112 :) , sto se tice not responding to je do windows-a nesto zezalo ...mora da mu otiso neki fajl sistemski pa zbog toga da bagovo par puta mi iso u blue screen, reinstal win7 i to je to!
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647191. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.