Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
3 Monitora na dve odvojene grafe
STRANA 1 OD 1
SaleZX 3 Monitora na dve odvojene grafe 02.10.2009. 02:53 T20595

status: user
broj poruka: 45

Trenutno koristim 2 monitora povezana na jednu graficku kartu (HD 4200 integrisana), ali mi se pojavila potreba za trecim monitorom. E,sad, posto nemam treci prikljucak morao bih kupiti jos jednu graficku kartu i na nju povezati treci monitor. Gledajuci po netu to je izvodljivo i trebalo bi da radi, pa me zanima da li je to neko probao od vas i da li neko koristi 3 monitora? Vasa iskustva?

O ovome pricam: http://daggle.com/my-multimonitor-setup-three-screens-for-one-computer-76
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Daum ... 02.10.2009. 04:46 #144741

broj poruka: 12796
Nema razloga da ti ne radi. Ako hoces da smanjis cisto neke moguce probleme, gledaj onda da uzmes ATI, a ne nVidiu. Ne znaci da nece da ti radi kako treba ako uzmes nVidiu, ali ko zna da li ces da imas problema da podesis sve sa takvim setup-om...

obradmi Ukljucivao sam ja na integrusi 690 g chipset 2 monitora 02.10.2009. 10:37 #144773

broj poruka: 7723
,ali mislim da moras u bios-u da ukljucis surround view ili sta vec imas,ako dodas novu graficku.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647191.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs