Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
@bax, vezano za jucerasnju temu
STRANA 1 OD 1
Spike @bax, vezano za jucerasnju temu 01.10.2009. 15:33 T20580

status: user
broj poruka: 223
http://www.pcberza.rs/forum/topic.php?topid=20562&forid=12&katid=2

ima li mi pomoci na kraju (izvinjavam ste sto ne mogu da odgovaram u realnom vremenu :)))), posto je meni ovde 6 sati razlika u odnosu na BG, pa dok ja zavrsim sa poslom i dokopam se racunara...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Re: 01.10.2009. 17:49 #144620

broj poruka: 12057

Pitaš me kao da ja živim tamo pa treba da znam.....ne pratim američko tržište. Ja bih za sebe radije uzeo externu neko PCMCIA varijantu prvenstveno jer....zašto bi tuner nosio iz kuće ? I ako bi stalno bi se zezao sa skeniranjem itd. Pošto znam da ima i NTSC modela, ne vidim šta je problem.

Ako imaš 15-pinski DSUB na laptopu, a mnogi modeli to imaju eto rešenja za onog Loadteka

Od USB-a možda:
http://www.itsvet.com/proizvod/leadtek-winfast-palmtop-winfast-dtv200h/comp_comp_tuner/87/218

http://www.itsvet.com/proizvod/leadtek-palmtop-tv-plus/comp_comp_tuner/87/246
Spike kapiram 01.10.2009. 17:56 #144627

kapiram ja da ne zivis ovde i da ne pratis njihovo trziste, nego mi je mali problem naci te modele, kazem ti cak ne mogu da ih nadjem ni na eBay-u niti amazonu, mogu neke druge, ali mi sumnjivo to. E sad imam par razloga zašto preferiram PCMCIA prvi je sto kontam (ali ne znam, tu bi mogao da me prosvetlis malo) da je PCMCIA brzi od USB porta, brzi prenos podataka, drugi razlog je u tome sto sam primetio za nekoliko tjunera moram da prikljucujem audio ulaze, izlaze, sto mi je opet za nootebook malo zajebano, a trece sto ja ne radim ovde konstantno nego radim godinu dana, pa sam onda par meseci u Srbiji, pa tako u krug...
Equinoxe Re: kapiram 01.10.2009. 17:59 #144628

broj poruka: 12057

Preko USB-a ide +-30 MB/s, to ti je dosta. PAL/NTSC MPEG-2 ide 5/6 MB/a. 720p HD ide oko 20.....opet, sve u redu. Ako radiš 1080p capture.....to se ne radi TV tunerom.

:: kapiram ja da ne zivis ovde i da ne pratis njihovo trziste, nego mi je mali problem naci te modele, kazem ti cak ne mogu da ih nadjem ni na eBay-u niti amazonu, mogu neke druge, ali mi sumnjivo to. E sad imam par razloga zašto preferiram PCMCIA prvi je sto kontam (ali ne znam, tu bi mogao da me prosvetlis malo) da je PCMCIA brzi od USB porta, brzi prenos podataka, drugi razlog je u tome sto sam primetio za nekoliko tjunera moram da prikljucujem audio ulaze, izlaze, sto mi je opet za nootebook malo zajebano, a trece sto ja ne radim ovde konstantno nego radim godinu dana, pa sam onda par meseci u Srbiji, pa tako u krug...
Spike ne radim capture 01.10.2009. 18:05 #144630

i ako bi radio, ne bi radio vise od 720p, jer moja graficka podrzava 1080, ali 1080i (u pitanju je GeForce 9650 GT) i to bi mozda poneku emisiju ili film, sli nista spec, samo mi treba za gledanje HD kanala, a uzeo bi kombinacuju sa analognim iz razloga sto nasoj prelepoj zemlji je jos uvek proces digitalizacije...
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647191.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs