Zna li neko neku dobru tv kartu koja moze da se stavi u Express Card slot? Ja sam na netu nasao samo neki HP i Hauppauge 1193 WinTV HVR-1500 Notebook Express Card HDTV Tuner/Video Recorder Media Center Kit. Meni se svidja ovaj drugi, ali problem je sto ima samo NTSC enkoder, sto znaci da kada se vratim u Srbiju na leto, da je on bezvredan. Bilo bi dobro ako neko zna nesto da ima i PAL, jos po mogustvu da bude HDTV...
U Win Winu u Balkanskoj, extra PCMCIA TV FM kartica sa digitalnoanalognim tjunerom za 999 dinara, provereno dobra, ja sam ih uzeo 10ak komada pa ih poklanjam prijateljima. Dobijes daljinski upravljac, svhs kablic, fm antenu i antenu za prijem digitalnog tv signala, naravno hiper band tjuner za prijem analognog kablovskog signala itd, extra kupovina! Pozdrav!
@golfer dok ja stignem do winwina, mogu da kupim jedno 70-80 tih kartica sto je ekvivalent mojoj avionskoj karti... :))))
@Bax2003 imam mali problem sa leadtek-om, zivim u americi... :))) prvo dobra stvar je sto on ima sopstveni enkoder, pa ne zauzima procesor, ali on nema USB koliko ja vidim, a meni treba za nootebook, drugo ovaj model nisam nasao ni na ebayu niti, amazonu, ako imas neki drugi sajt reci gde mogu da potrazim, posto vidim da na leadtek sajtu, imaju podrsku za aziju i evropu, nema americki sajt, kao da ne proizvode za ovo trziste... A preskocio sam eksterne, posto i tako imam malo usb-ova na kompu (3), od kojih su 2 vec zauzeta, pa bi mi bilo malo komplikovano. Imam usb hub, ali gledam da imam sto manje kablova... Ako znate neki za Express card, odnosno pcmcia, bilo bi dobro, trazim sa podrskom za HD, kako bi ovde mogao da iskoristim to gledajuci kablovsku... Kazem ti video sam onaj Hauppauge i deluje mi OK, ali gledao sam takodje i HP, mada mi HP nesto ne deluje sigurno, nesto mi tu smrdi...
jel mozes da mi kazes koja je ta TV Kartica?? kako radi mislim ne trazim nista specijalno ali dal moze da uhvati bar rts1,2 b92, fox i tako te da kazem kanale sa dobrom pokrivenoscu. prosao pored win win-a u balkanskoj sad tamo prodavnica starih stvari????
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647191. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.