Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Sli problem??
STRANA 1 OD 1
jasmin Sli problem?? 02.08.2006. 15:44 T2054

status: user
broj poruka: 7

Imam Gigabyte GEFORCE 7900 GTX:GV-NX79X512DB-RH i hteo bih da kupim jos Gigabyte GEFORCE 7900 GT: GV-NX79T256DB-RH da li zajedno da rade u Sli rezimu?? Jedna je GTX a druga GT. Po specifikaciji (Chipset NVIDIA GeForce 7900 GTX,Memory 512MB,Memory Bus 256 bit,Memory Type DDRIII 16Mx32,PCB Form ATX,Bus Type PCI-E) gruboj bi trebalo, ali nisam siguran! Probao sam drugu ASUS EN7900GT/256MTop ver. i nije radilo. Pa ako ima neko nekakva iskustva da mi kaze u vezi Sli uparivanja kartica. Hvala unapred. Hocu danas da kupim jos jednu karticu i u dile mi sam ??!!?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Garson RE 02.08.2006. 16:17 #7247

broj poruka: 736
Odmah da ti kazem da takvo uparivanje nije moguce.Obe kartice moraju biti iste ali ne moraju biti od istog proizvodjaca (ranije su morale biti identicne).Znaci, sa 7900GTX mozesh da uparish samo 7900GTX koji ne mora biti Gigabyte-ov.

SkyFire Dobro razmisli 03.08.2006. 03:24 #7252

broj poruka: 18472
Mislim da je ta samo bacanje para.Ne dobijas nesto posebno bolje performanse,cak u nekim situacijama moze vise da optereti.Nadji negde i pogledaj kako rade kartice u sli rezimu i sta se sve desava.Nista ti bolje i ne treba,nemas ni jednu toliko zahtevnu igru da moze da i malo zakoci ili padne frejm sa tako jakom kartom!To ti je moje misljenje,ti sad kako hoces..

jasmin Sli problem?? 03.08.2006. 18:40 #7262

broj poruka: 7

Hvala na odgovorima, ali predomislio sam se za 7950GTX kada je nadjem!
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs