jaz ovem za tacno dva minuta cim otvore kapiju...nemoze pre
`rad je od coveka napravio majmuna`
:: Uzimaj odmah ako je ta cena,mada cisto sumnjam :: :: P.S :: Nisi trebao da stavljas ovo na javni forum,mozda je neko pre tebe drpi i onda... :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: ::
10 pufi nemoj si brezobrazan,prvo ja pa onda vi mladji...
:: ja zovem niko se ne javljha erl rade od 9 ili 1 :: :: http://img199.imageshack.us/img199/9340/e8400.pn :: :: E8400 4.4GHZ E0/TITAN FENRIR/P5Q-E/4GB HyperX/1TB/GTX280 1GB/CHIEFTEC 650W/226BW 22` DV :: :: ::
Cim izadje GT300 eto ga 5850 ili za 200 evra ili za 150, a 5870 ili za 250 ili za 200 evra.
Pozdrav!
:: a za pola godine 5850 150e... :: :: :: `rad je od coveka napravio majmuna` :: :: :: Za mesec dana ce i GF GTX 260 SP 216 biti oko 12k :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: ::
Znam da ne mozes dacekas, zato kupuj to, odlicna je cena...
:: brate nemogu cekati mesec dana za grafu,vec sam izludio:)))))))) :: :: :: `rad je od coveka napravio majmuna` :: :: :: a za mesec dana ce sve 4870 kostati toliko. Ali dobra je kupovina za te pare sada :: :: :: :: :: ::
Nemaju ali su ti zato verovatno ponudili drugu slicnu po ceni od 12000 dinara.
Navlakusa...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: :: pa mater im,celi petak sam ceprkao po netu,njih nigde nije bil :: :: `rad je od coveka napravio majmuna` :: :: :: :: :: :: :: PRODATO JOS U PETAK SVE :(((((((((((((((((((((( BEDNICI MORALI SU DA PRODAJU BACICU ATOMSKU BOMBU NA NJIH :: ::
nisam ni pitao,svi bre nude neke kolor,point grafike kao da je ovo umetnost:)))) nego ja ti lepo odem i ww...i uzmem saffire,sto je provereno,provereno je,ali ima onaj nadrkani hladnjak kao dark knight...sad sam sa grafikom miran,a i sa dzeparcem:))))
:: Nemaju ali su ti zato verovatno ponudili drugu slicnu po ceni od 12000 dinara :: :: Navlakusa.. :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: :: :: pa mater im,celi petak sam ceprkao po netu,njih nigde nije bil :: :: :: :: `rad je od coveka napravio majmuna` :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: PRODATO JOS U PETAK SVE :(((((((((((((((((((((( BEDNICI MORALI SU DA PRODAJU BACICU ATOMSKU BOMBU NA NJIH :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647191. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.