Planiram da se upgrade-ujem i da uzmem ovu kartu sobzirom da mi je 9800 GT postao dosta slabasan tj nije to to ne moze na high a to me smara :) pa sad imam jedno pitanje za sve ljude da li mislite da ce 4890 da mi gura na LC POWER Lc6550G to je ako neko bas ne zna 550 W dakle zanima me odgovor, a ostatak konfe je AMD 7750+ BE, 780 PLOCA, KINGSTON HYPERX 1066 2GB RAM, WD 320 GB AAKS :)
Bax pitanje za tebe iskusnoga :) sta mislis o grafickoj i o konfi ?? mislio sam da mozda menjam i uzmem amd 550 i 785 gigabye onu plocu hmm da li mi je potrebno a
Ne troši pare, 4890 je sjajna kartica (znam jer je imam). Imaš i dobar CPU BE.....4890 tera NFS Shift u 1920 x 1200 2xFSAA glatko (45-60 fps).
:: :: :: :: Bax pitanje za tebe iskusnoga :) sta mislis o grafickoj i o konfi ?? mislio sam da mozda menjam i uzmem amd 550 i 785 gigabye onu plocu hmm da li mi je potrebno a
Pa neces se pokajati ako mozes da zivis sa cinjenicom da ces se susretati sa igrama koje imaju graficke probleme ili pak ne mogu da se igraju, kao na primer Anno 1404 koji ima probleme sa texturama, i NFS shift koji ide u 20-30fps...
Ja sam se pozdravio sa ATI-em za svagda i prodao kartu, samo sam potvrdio samom sebi sve ono u sta sam sumnjao sve ove godine... __________________ Scourge of PCBerza
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647191. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.