:: Pa vidis valjda je je eseses zelen ko livada u prolece.. :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: a sto da ne, jeftinije od safira a nije da ima neke vece razlik :: :: :: :: :: ::
pazi imam ja oko 13000 za grafiku,ali sto nih dao sve pare ako nemoram,kontas,bolje da mi ostane za jos duks npr... to sto pise u winwin nije tacno nemaju za te pare proverio sam danas u radnji u zrenjaninu
`rad je od coveka napravio majmuna`
:: hoces jeftino a hoces vrh provereno a gde to ima zivota ti ?? :: :: ako nemas love , uzmes power color ili ostale nize klase imas garanciju i molim lepo. ako imas love cemu uopste onda ovaj pos :: :: :: Ajd uzdravlje :: :: :: o.k onda necu ni uzimat :: :: :: :: :: :: `rad je od coveka napravio majmuna` :: :: :: :: :: :: :: :: Power color i Club 3D....neka hvala :: :: :: :: :: ::
samo slusam ove gluposti bla bla bla, slusaj brate, ja imam powercolor ati 4770 koja je i overklokovana i igram igrice 18 sati dnevno i ne gasim racunar jer non stop skidam torente i sve radi savrseno.znaci totalna je glupost sto ovde pljuju po njima, posebno sto je atijev referentni dizajn zadat a proizvodjaci samo lepe nalepnice.naime 4770 karta izgleda potpuno isto kod svih proizvodjaca!!!
Pokusas racionalno da objasnis zasto bi bilo pametnije da neuzima doticnu marku.Ljudi su u radnjama raskidali ugovore sa njima zbog silnih reklamacija i svako ko radi u nekom servisu ce vam potvrditi da karte poput Powercolora,Xpert vision-a,Club 3D-a pa cak i Leadtek-a bi trebalo izbegavati,a onda se javi lik i sve nas napljuje jer boze moj on ima 4770 i od milion takvih gle cuda njegova super radi.Pa nije procenat Spansko selo pa da nemozete da naucite da se u Hw-u sve izracunava u postotcima.
@Gile:Jebe se tebi,imas 17 i za tebe je ovo zajebancija,kako ko nesto kaze ti kontra,pa jos ako se zakuva divota. Pet stvari ti nemogu navesti jer ako racunas bitne komponente za rad grafike sve ukupno ih nema 5.Na doticnim kartama puca Vram,dok GB ima problem sa hladnim lemovima.A ti sad kontaktiraj GB i PC pa neka ti oni objasne zbog cega se to njima daleko vise u PROCENTIMA desava od drugih kada su to iste karte sa razlicitim nalepnicama.
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
ne slazem se, razlicita misljenja...i ja sam bio skeptik za powercolor jer kad sam ja uzimao 4770 nigde u bgd je nije bilo ni od jednog proizvodjaca u junu...i uzmem je a gle cuda ona radi savrseno!!
Ja cu zavrsiti na psihijatriji ako nastavim da posecejuem ovaj forum.Pa sa cim se ti limune neslazes???Sa procentima ili sa slovima,ja sam na Srpskom napisao post ako se nevaram.Covece sljaka tvoja i daj boze da radi doveka ali to je 0.000001% od svih modela te firme.Ajde sada malo prebaci mozak sa standby-a pa mi javi dali ti je malko jasnije.
POZDRAV
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: :: :: :: ne slazem se, razlicita misljenja...i ja sam bio skeptik za powercolor jer kad sam ja uzimao 4770 nigde u bgd je nije bilo ni od jednog proizvodjaca u junu...i uzmem je a gle cuda ona radi savrseno!!
inace kao sto neko rece referentna karta ko referentna karta, bolje i to nego ono downklokovano Gainward djubre (green edition) boze me sacuvaj pa valjda treba da prodaju oc edition kakav crni downklok takih grafika..QQ
Imam ATI Power Color HD 3850, 512 DDR 3. Jedno vreme sa igricama smo preterivali, po ceo dan i noc, se igralo. Imam je skoro godinu dana i za sad sve pohvale na njen racun.
RESISTANCE IS FUTILE
:: Powercolor je Palit za istocnu evropu. :: :: inace kao sto neko rece referentna karta ko referentna karta :: bolje i to nego ono downklokovano Gainward djubre (green edition :: boze me sacuvaj pa valjda treba da prodaju oc edition kakav crni downklo :: takih grafika..QQ
Pozdrav i tebi,sto sam pre dosta vremena rekao cika Sky-u sad sam kulj.Ako znamo da je Palit radio iskljucivo NV karte kao i BFG,GA,XFX,LEADTEK,SPARKLE... a Powercolor iskljucivo ATI,pojasni nam malo to jevandjelje po kom je Palit=Powercolor.
:: Powercolor je Palit za istocnu evropu. :: :: inace kao sto neko rece referentna karta ko referentna karta :: bolje i to nego ono downklokovano Gainward djubre (green edition :: boze me sacuvaj pa valjda treba da prodaju oc edition kakav crni downklo :: takih grafika..QQ
Zemo,pusti,ne vredi,nemoj gubiti zivce,ne mozes uvek svima sve objasniti!!! Nemoj da zavrsis kod cika doce na psihijatriji sa prepisanom terapijom Bensedin 10mg 3x1,+ pecanje 30 dana mesecno
KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!
:: Ja cu zavrsiti na psihijatriji ako nastavim da posecejuem ovaj forum.Pa sa cim se ti limune neslazes???Sa procentima ili sa slovima,ja sam na Srpskom napisao post ako se nevaram.Covece sljaka tvoja i daj boze da radi doveka ali to je 0.000001% od svih modela te firme.Ajde sada malo prebaci mozak sa standby-a pa mi javi dali ti je malko jasnije :: :: POZDRAV :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ne slazem se, razlicita misljenja...i ja sam bio skeptik za powercolor jer kad sam ja uzimao 4770 nigde u bgd je nije bilo ni od jednog proizvodjaca u junu...i uzmem je a gle cuda ona radi savrseno!!
PowerColor i Club3D su dupe i glava, zasto da ne (za PowerColor), sasvim solidna karta..
@mariob, ne znam sta si hteo da kazes, pomesao si malo, mozda si mislio na Palit i Gainward, a PowerColor nema veze sa Palitom, Palit je izvanredna marka i mocnija od PColor.
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647191. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.