Tako vam ja ponekad volim biti hedonista i zavaliti se sa joypedom na kauc ispred tv-a umesto da se grbacim pred monitorom, al` to se izgleda nekom ne svidja :p Naime, sta god uradio i podesio, slika na tv-u je isecena levo i desno i to dobrano. Na slikama se vidi koliko - fali cela knjiga levo, i cela sveca desno, i posto su na tim mestima inace informacije o broju zivota i municiji itd, mozete zamisliti koliko je sve to igrivo. Kako dobiti celu sliku na tv-u?
Asus 8800, drajveri novi, clone mode, S-video out, rezolucija 1024x768.
Nikako. Preko TV (S ili Composite) max rezolucija je 1024 x 768, pa se prema tome prilagodi. Tj, stavi u ifri tu rezoluciju. Nema drugog rešenja osim HDMI-a pa (full) HD.
Bax, nemoguce da ne mogu da dobijem tako osnovnu stvar kao sto je slika. Ako u igri namestim 1024x768, zasto to ne bih imao i na tv-u? Na desktopu imam celu sliku, problem je samo u igrama. Ne smem da se zakunem, ali sam gotovo siguran da je sa predjasnjim karticama koje sam imao sve bilo ok.
Neka widescreen opcija u tim problamatičnim igrama možda pravi problem ?
:: Desktop i filmovi su ok, jedino u igrama se desava problem, i to ne samo u ovoj nego u svim :: :: edit :: Ne bas u svima, evo sad sam pustio rFactor, tu je ok, dok Trine i DMC 4 seku :: Ocigledno zavisi i od igre. Nema veze, to je sto je :) ::
Tu smo negde mada ne verujem da cemo ikad saznati :) Neki widescreen bug, rekao bih.
:: :: Neka widescreen opcija u tim problamatičnim igrama možda pravi problem :: :: :: Desktop i filmovi su ok, jedino u igrama se desava problem, i to ne samo u ovoj nego u svim :: :: :: :: edit :: :: Ne bas u svima, evo sad sam pustio rFactor, tu je ok, dok Trine i DMC 4 seku :: :: Ocigledno zavisi i od igre. Nema veze, to je sto je :) :: ::
:: :: Samo da razjasnimo nešto :: :: Da li si probao da rokneš umesto extended (da je desni display nastavak) desktop opcije najobičniji clone mode, tj. isto na oba diplay-a :: ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647191. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.