Slika i jeste phohoshop-ovana, mozda su oni nju i stavili jer je ta procurela ali se jasno vidi da nalepnica prelazi preko metalne plocice. Pitanja je da li ce mozda upravo tako i izgledati karta (pa je neko tako i sklopio u PS-u a ne slikao orig.) ili nece.
:: Ja cu je kupiti samo cekam da se pojavi jos negde,ako budem prvi bacam test da vidit :: :: http://www.dodaj.rs/f/3w/NW/4qakbbCp/q9550gtx280.pn :: :: Q9550 4.0GHZ/TITAN FENRIR/P5Q-E/4GB HyperX/1TB/GTX280 1GB/CHIEFTEC 650W/226BW 22` DV :: :: ::
sam napisao ovo za photoshop.Ladno su likovi skinuli slike sa istog zutog sajta kao i ja pre par dana,s`tim sto sam ja na brzinu ubacio pc berza a oni su isli na blur varijantu.Orginal natpis je plav u dva reda,i akcenat stavljam da na 70-tci natpis ide vise preko kulera.Evo moja varijanta sa teme o sapphire-u pa procenite.
Kako te nije mrzelo, ali good point...imaš sada Quad CrossFire ploče....ne dozvoli da iko ima više u 3dmarku od tebe...uz tebe smo....hahahahahahahahahahhahahahahaha.....
:: E sad si se obrukao pred svima :: Sto jednu?? :: Kakav si ti to hardveras kad nemas kros fajr??? :: :: :: DaSickSystem
Kako to da ih nema na njihovom sajtu ????? Kod nas stigne sve prvo. Mozda se sutra u nekoj od nasih firmi pojavi karta koju ce AMD da napravi tek 3010, verovatno ni AMD nezna sta ce da napravi. ali tu smo mi i nase firme da im kazemo sta ce da izbace sledece. :))))))))99
:: Pricajte vi sta god hocete ali mali Pufi ce nju da kupi... a vi posle lajte na sva zvona !!!!!!! Ma pusti ti Baxa i NMYa...Oni ga pale....Ja mu ozbiljno kazem... A siguran sam da ce mu Misa dodati bar 1000 postova za Џ ako prvi na forumu uzme jednu,a svi cemo da urgiramo da mu se doda 3000 postova ako uzme dve...
Ne želim da budem shvaćen kao neki Milan tarotolog, ali sam 98,9% siguran da ako/kada pozoveš, reći će ti da treba da se plati unapred i da će te pozvati kada karta stigne, jer trenutno nije tu pošto je Saturn danas bliži Jupiteru 20 metara nego pre 7 milijardi godina, a 99,99% sam siguran da će prve karte u maloprodaji, svuda u Srbiji, biti 50 eura jeftinije. I sve se radi da tih 50 eura/kom ide direktno prodavcu u ruke, džep, čarapu.
Naravno, od Pufija se očekuje poziv sutra u 08:00:01.
Srbologija, nauka belosvetska.
:: Pa ako nista drugo bar postujemo datum.Kakvi smo mi Srbi olosi,pa to bog nije video :: :: BTW:oce neko da kupi 5850/5870 :: :: Sapphire ATI Radeon HD 5850, 1GB/256bit, DDR5, 2xDVI, HDMI, DP, PCI Express 2.0 *****************************23,030 Din****************************** :: :: Sapphire ATI Radeon HD 5870, 1GB/256bit, DDR5, 2xDVI, HDMI, DP, PCI Express 2.0 *****************************32,830 Din****************************** :: :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: ::
sa obzirom sta se dobija... I HD4890 je kostala kao sada 5850 kad je izasla, a 5870 ima sasvim ok cenu, pa GTX285 kosta oko 30000 din. sada... Oaj ko hoce performanse i DX11 ima da plati.
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647191. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.