jel vidis ti u oznaci karte ono 64 bit??? Znaci gurace,karte,fliper...hehe,shala,to je popriilicno slaba kartica,neces se bas nesto naigrati sa njom...
KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!
:: Gigabyte,VGA PCI-E 512MB GDDR3 ATIRadeonHD4550, Core600MHz, Mem. 1.6GHz, D-Sub, 2xDVI, HDMI, HDCP, 64-bit. Šta od igrica može da gura :: Bane Bgd.
Šalim se malo. To nije kartica za igranje,To je kartica namenjena za HD Video, Filmove, bacanje na HD TV itd. Od igara, možeš da pokreneš sve ali saa medium i uglavnom low podešavanjima.
Ako jos nisi pazario karticu baci budzet koji imas pa da ti damo neki lep predlog .]
...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini.....
ne nadaj se previse da nije pazario...vidis da je dva posta ispod prvo platio DEBELE pare za extra brz net da bi mogao da kaze da surfuje netom velikom brzinom,a to sto mesecno limit moze da skine za jedno prepodne,to nikom nista...Garant je karticu prvo pazario pa sad pita o njoj
KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!
:: Ako jos nisi pazario karticu baci budzet koji imas pa da ti damo neki lep predlog . :: :: :: ...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini..... :: ::
Ako planirash nesto da pazarish, imash za oko 4500din MSI ATI 3850 256MB 256bit GDDR3 koja gura sve najnovije igrice, moj drug je pazario pre neki dan i prezadovoljan je. Ova je za oko 50% bolja od te tvoje navedene. Ovo sam ti reko ako planirash da kupis karticu....
...integrushice, ali uz pretpostavku da nemas integrusu i da nisi gamer nego samo gledalac HD filmova dovoljna. A i sta ce ti igre, ionako posle quake 3 i starcrafta 1 vise nikad nije napravljena bolja igra....
Labude ne koriste svi 17 inch-a crt kao ti pa da im je dovoljno 256MB,sada sam sebe grizem ali moram se sloziti sa tobom da je karta izvrsna,medjutim 256MB je stavlj u historiju.Ako nisi primetio za oko 5K vec mozes naci 8800GT koja za te pare vredi svakog dinara.
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Ako planirash nesto da pazarish, imash za oko 4500din MSI ATI 3850 256MB 256bit GDDR3 koja gura sve najnovije igrice, moj drug je pazario pre neki dan i prezadovoljan je. Ova je za oko 50% bolja od te tvoje navedene. Ovo sam ti reko ako planirash da kupis karticu... :: :: ::
Da li je iko uzimao u obzir seriju 4650/4670 Radeone? Za srednju klasu su zmaj, narocito 4670 sa 512 GDDR3, koji posedujem i kartica je vrh za 50-60e... Sada ih vec vidjam i po oglasima za 35-40e.
Da li ce se u krevetu odigrati komedija ili tragedija zavisi od - komada! Intel PIII 933MHz/FS Intel 815i/512MB SDRAM/GF2MX400 32MB DDR
3850 512MB je bolja(ne nesto puno al jeste a pri tome dosta jeftinija) od te 4670 512ddr3(razlika jos sto 3850 malo vise trosi od 4670)
:: Da li je iko uzimao u obzir seriju 4650/4670 Radeone? Za srednju klasu su zmaj, narocito 4670 sa 512 GDDR3, koji posedujem i kartica je vrh za 50-60e... Sada ih vec vidjam i po oglasima za 35-40e. :: :: Da li ce se u krevetu odigrati komedija ili tragedija zavisi od - komada! :: Intel PIII 933MHz/FS Intel 815i/512MB SDRAM/GF2MX400 32MB DDR :: ::
Ishmerish: Ta kartica iako ima 256MB se dosta dobro drzi, moj drugar tera sve igrice u 1280x1024 na medium ( neke i na HIGH) bez seckanja.... toliko... I sta balavish molim te, kakav 17` Crt, trenutno imam Benq 19` 4:3 (DVI) i SAMSUNG 2233SN...
Ja zaboravio da si ti P(aljevina)lamen Almighty.Kako jedan hw guru moze sebi da dozvoli da ima te nazovi monitore?Prodaj oba i kupi redovan 26`/Full HD/Dvi/HDMI/Kerozine powered monitor shodno tvojoj tituli sveznajuceg(wana be).
ENJOY while torching.
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Ishmerish: Ta kartica iako ima 256MB se dosta dobro drzi, moj drugar tera sve igrice u 1280x1024 na medium ( neke i na HIGH) bez seckanja.... toliko... I sta balavish molim te, kakav 17` Crt, trenutno imam Benq 19` 4:3 (DVI) i SAMSUNG 2233SN.. :: :: ::
toliko dovoljna da ne uzima skuplje 4650 i 4670 vec 3850 a ako ima bar LC-a od 420W moze da je tera bez problema...bez uvrede.pozz.PS.ne trosi bas mnogoo vise od 4670)
:: Razlika je smesna u korist 3850, dovoljno da je nikome ne preporucim jer je i veci potrosac kao sto si i sam rekao :: :: http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3405&p= :: :: Da li ce se u krevetu odigrati komedija ili tragedija zavisi od - komada! :: Intel PIII 933MHz/FS Intel 815i/512MB SDRAM/GF2MX400 32MB DDR :: ::
Pa kolega. misim.... čitaj....reply 4 u ovoj temi....katastrašno....hahahahha..
:: Da li je iko uzimao u obzir seriju 4650/4670 Radeone? Za srednju klasu su zmaj, narocito 4670 sa 512 GDDR3, koji posedujem i kartica je vrh za 50-60e... Sada ih vec vidjam i po oglasima za 35-40e. :: :: Da li ce se u krevetu odigrati komedija ili tragedija zavisi od - komada! :: Intel PIII 933MHz/FS Intel 815i/512MB SDRAM/GF2MX400 32MB DDR :: ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647191. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.