da, znam, svidja mi se resenje (da je za mene), ali ovo je graficka kojoj treba vodeno hladjenje, inace bih morao da skidam fabricki hladnjak pa da budzim ovaj, zasto kada vec ima mogucnost za liquid?
Ja sam skontao da razmisljas o kupovini a ne da je imas.Sto se samog bloka tice cuo sam od prijatelja da bas nije najsretnije resenje.Ja licno nisam pobornik antifriza ali za TT 760is sam cuo dobre stvari.Evo ti neki link,pa ako odgovara kopaj dalje.
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: da, znam, svidja mi se resenje (da je za mene), ali ovo je graficka kojoj treba vodeno hladjenje, inace bih morao da skidam fabricki hladnjak pa da budzim ovaj, zasto kada vec ima mogucnost za liquid :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647191. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.