Pored predstavljanja RV870, AMD planira da predstavi i karticu oznake HD5770 kodnog naziva Juniper koja će biti pozicionirana između kartica baziranih na RV740 i RV770. HD5770 bi trebala da se pojavi u oktobru po ceni od nešto manje od 0. Po pitanju performansi ova kartica će biti neznatno slabija od modela HD4890 odnosno HD4870. Njena cena zvuči nešto viša kada su u pitanju mainstream korisnici, međutim po onome što HD5770 nudi ona je svakako dobar izbor za korisnike obzirom da će doneti i podršku za DirectX 11 tehnologiju koja će postati dostupna izdavanje Windows-a 7.
korisnika koji se igra,to je skupo,200e a malo slabija od 4890 ,onaj sto se igra ce uzeti 4890 ,bar u pocetku,dok ne padne cena,kad bude bila 100e kao 4770 to ce biti pravi napredak
glavu dajem ako bude 200e,tu pise 200s a to je oko 140e nebi bilo u redu da se prodaje po tako bezobraznoj ceni
`rad je od coveka napravio majmuna`
:: korisnika koji se igra,to je skupo,200e a malo slabija od 4890 ,onaj sto se igra ce uzeti 4890 ,bar u pocetku,dok ne padne cena,kad bude bila 100e kao 4770 to ce biti pravi napreda :: :: ::
pa naravno,zasto bi se ti potrudio da procitas ceo post!!! Samo mi objasni od kad je $ znak za EURO!!!!!!!!
KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!
:: korisnika koji se igra,to je skupo,200e a malo slabija od 4890 ,onaj sto se igra ce uzeti 4890 ,bar u pocetku,dok ne padne cena,kad bude bila 100e kao 4770 to ce biti pravi napreda :: :: ::
prici kada gospoda posalju karte u evropu(posto se naravno prvo pojave u americi)ta cena mozda i bude u ``evropi``140e,al srbija je deo evrope samo geografski,to $ odma prelazi u E,to je tako bilo i tako ce i biti
blizu si al nije bas tako to ti je isto kao i koka kola na boci pise 95 a oni je prodaju i za 95,i za 100 i za 105 nemoze bas da je prodaje za 200,odstupanja ce biti ali za jedno 10-20e
koliko god je Doca80 ispravno iskorigovao reply a skar preneo vrlo interesantnu informaciju MORAM se bezrezervno slozziti sa djokosrbom..hahahaha tuzna je to istina
~~~~~~~~~~~~~~~~~~ get on_log on / log off_get off
:: koliko god je Doca80 ispravno iskorigovao reply a skar preneo vrlo interesantnu informaciju MORAM se bezrezervno slozziti sa djokosrbom..hahahaha tuzna je to istina :: :: ~~~~~~~~~~~~~~~~~ :: get on_log on / log off_get of :: ::
ali negde sam naleteo (na netu) na cifru od 170 evra za 5770 u Evropi. Sad, u kakvoj mi državi živimo, može lako da bude i celih 200. 4890 mi je rezerva, ukoliko od 5770 ništa ne bude. 5800 serija je paprena sa cenama, tako da od nje nema ništa.
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647191. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.