Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
T220
STRANA 1 OD 1
schegi T220 15.09.2009. 20:14 T20131

status: user
broj poruka: 42
Mala pomoc oko podesavanja osvetljenja, kontrasta i ostalog na monitoru Samsung T220? Zeleo bih da cujem vase predloge za bolju sliku? TNX
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Scyter Re: 15.09.2009. 20:16 #140218

broj poruka: 8138
Evo kako sam ja podesio kod mene na doticnom monitoru.
-Brightness:40
-Contrast:70

The Way It`s Meant To Be Played

Equinoxe Re: 15.09.2009. 20:18 #140220

broj poruka: 12057

Nema tu saveta. Podesi prema tvojim potrebama i očima. T220 ima reklativno dobro fabrički podešene boje tako da tu nema mnogo prčkanja. Generalno, na TN panelima ne volim kontrast preko 50. I to je suviše uopšteno, jer to se samo ne može reći ni za jedno marku jer samo Samsung ima tri proizvođača panela.

Dakle, sedi za komp, podesi svetlo u sobi prema potrebi i bockaj contrast i brightness.

DaSickSyst Re: Re: 15.09.2009. 20:40 #140226

broj poruka: 2909
:: Nema tu saveta. Podesi prema tvojim potrebama i očima. T220 ima reklativno dobro fabrički podešene boje tako da tu nema mnogo prčkanja. Generalno, na TN panelima ne volim kontrast preko 50. I to je suviše uopšteno, jer to se samo ne može reći ni za jedno marku jer samo Samsung ima tri proizvođača panela
::
:: Dakle, sedi za komp, podesi svetlo u sobi prema potrebi i bockaj contrast i brightness

Bas tako.

@schegi
Ti podesavas sliku(boje) prema sebi i onome sto tebi odgovara...Nerazumem zasto bi pitao nekog da podesi tvoj monitor...
Ja uvek drzim kontrast i osvetljenje oko polovine jer meni tako odgovara...Cesce menjam temperaturu boja nego li kontrast ili osvetljenje...
Mnogi ljudi drze kontrast na maksumum...Nekome to odovara nekome ne...

DaSickSystem
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647191.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs