Imam MSI 9600GT i koristim Windows 7 Ultimate, ova poslednja vezija i poslednji drajver koji sam našao 190.62.... e sad... kad pokrenem neku igricu, sve to radi kako treba, kuler grafičke se pojača kad je opterećena grafika i ja nemam nikakvih problema sa tim. Međutim ono što je problem, kad izađem iz igrice, on nastavi da radi kao što je radioi u toku igrice, bez obzira što se temperatura grafičke vrati u normalu (provereno)...naravno, ako restartujem računar kuler se ponovo ne čuje.... Ima li neko ideju o čemu se radi? Tj, u pitanju je Windows 7,jer se na XP SP3 to nije dešavalo..ali da li se to može srediti bez restarta?
Ako je bag do 7 - driver odnosa, probaj da ventilator fixiraš na neku vrednost u RivaTuner-u tako da nije bučna kad nije opterećena i ne pregreva se kod opterećenja. Ima malo igranja, ali ništa komplikovano.
Ventilatora radi najnormalnije kad dok ne stratujem neku igricu, nakon toga krene da radi i ne gasi se dok ne restartujem računar tako da ne verujem da je do drajvera ali mogu probati....nego znaš šta meni pada na pamet?! Možda se uključi neki servis koj pokreće grafiku u tim igricama, pa da se ne isključi možda, šta misliš ? Ili je možda problem u nVidia PhysX....
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647191. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.