VGA GeForce 250 GTS Leadtek 512MB/DDR3, TV-Out/Dua DVI/HDTV/Fan/256bit Proizvođač : Leadtek Oznaka čipa : 250 GTS Model : WinFast GTS 250 Slotovi : PCI-E Memorija : 512MB/DDR3 Konektori : TV-Out/Dua DVI/HDTV Hlađenje : aktivno (Fan) Protok : 256bit Ostalo : Data bandwidth( GB/sec.) 70.4, Fill Rate(billion texels/sec) 47.2, Garancija : 24 meseca Kratak opis : Nova grafička kartica, proverite i sami zašto je toliko hvaljena
Sta se toliko cudite, i nije toliko malo doplatio kako mislite. Ta GTS250 kosta nova 95e, polovna odmah 20e manje, sto je oko 70 - 75. Ta 8600GTS polovna nek kosta oko 30-35 i znaci trebao je da mu doplati 35-40e. To je to... Ali fora je u tome sto je taj biser dao GTS250 za ovu 8600GTS,eheheheh, inace cena je ok...
Fora je da je lik uleteo u radnju i dao oce samo 8600 gts i nista drugo uz nov komp. pa sam je ja uvaljao za 65 eura , ova gt2500 je glanc nova (radim u servisu)
aaaaaaa to je onaj lik sto su mu odstranili pola mozga radi experimenta,cudi me da nisi video savove na glavi:))))))))))
`rad je od coveka napravio majmuna`
:: A u kom to servisu radis? Da ljudi znaju da ga zaobidju u sirokom luku.. :: :: _______________________ :: Ja sam najpametniji.. :: ...kaze moj desetogodisnji sin :: :: :: Nije u tome fora , lik je dobio garanciju i sve cak mu je i receno da se vise neproizvodi ta grafika, striktno je trazio 8600 gt :: :: :: ::
:: Fora je da je lik uleteo u radnju i dao oce samo 8600 gts i nista drugo uz nov komp. pa sam je ja uvaljao za 65 eura , ova gt2500 je glanc nova (radim u servisu :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647191. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.