Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
shta znate o gainward-u?
STRANA 1 OD 1
dragojlo2 shta znate o gainward-u? 20.07.2006. 23:39 T2009

status: user
broj poruka: 718

Da li neko zna nesto o gaiward grafickim karticama i sto su tako jeftine?
cene su im stvarno mnogo nize od ostalih ,pa me zanima kakve su pogotovu 7600gt . Ne bih bas da mi crkne posle mesec dana.Javite mi please!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Garson RE 21.07.2006. 01:47 #7069

broj poruka: 736
Nema shta da brinesh, kartice su odlicne.Mada je i meni malo cudno shto su jeftine, pre su bile skuplje od drugih.

gabyhege sto se mene tice... 21.07.2006. 10:02 #7070

broj poruka: 188
Davno sam uzeo na najlonu Gainward-ov 6600GT, i tad sam platio 10 eura !!!!! :) . Znaci prodao sam ga na dalje, al jos uvek radi kartica, no bio mu neki mali problem, da se slika malo tresno, al samo ponekad posle igranje igre. Sto se tice 3dmark-a, ne znam kolko bi trebalo da se dobije poena, al sa 3dmark03 mi je bio 7800 poena. No, bez problema moze da se igra bilo koja igrica:) .
Znaci, GAINWARD ne moze ni da se crkne:)
Moj drug ima fx5200 gainward-ov , i do sada nikakav problem mu nije bio. Ne znam kolko je jeftiniji kod vas od drugih, al bi pre uzeo ovoga nego asus-ovu ili bilo koju...
Pozz

dragojlo2 hvala ... 21.07.2006. 23:45 #7076

broj poruka: 718

Hvala veliko svima ,moguce da ce ovo josh nekome da koristi , a ja odoh da kupim jedan 7600gt(od njih ),pa da vidimo.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs