Re: E zeleni,zeleni..>>>>Izvini, objasni mi sta sam SADA...
14.09.2009. 01:11
status: user broj poruka: 10999
pogresio? Nisam predlozio coveku ni odredjeni brand ni odredjeni model! Dakle treba da pogleda post i da razmisli o mogucnostima za kupovinu. Je li tako?
:: @Tortoje :: :: Koji si ti lik,bas si neumoran.Reci mi koliko si placen?Ako se trosis uzalud batali radnju :: :: Green Green Grass Of Home :: ::
Re: Re: E zeleni,zeleni..>>>>Izvini, objasni mi sta sam SADA...
14.09.2009. 01:32
status: user broj poruka: 18472
Ma opusti se.Nisam ja od ovih sto te napadaju kao strsljeni.Svako ima svoje misljenje.Samo sam se salio jer se tvoje misljenje naslucuje u vazduhu :) Vidi se da volis parkove,travnjake,jelu ,bor..Ti si neki covek od prirode
Green Green Grass Of Home
:: pogresio? Nisam predlozio coveku ni odredjeni brand ni odredjeni model! Dakle treba da pogleda post i da razmisli o mogucnostima za kupovinu. Je li tako :: :: :: @Tortoje :: :: :: :: Koji si ti lik,bas si neumoran.Reci mi koliko si placen?Ako se trosis uzalud batali radnju :: :: :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647191. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.