Evo i zahvalnice sretnog gledaoca. Ljigavština godine.
Bravo RTS
Ljudi ja sam se od srece sledio pa ne znam sta da napisem toliko sam radostan. Dragi RTS-u svakim danom ma svakim minutom sve si bolji i bolji. Mislim da je RTS dokazao da je daleko najbolji i evo sada i tehnicki najkvalitetniji tv kanal u Srbiji a bogami i sire. Ovo je evropski RTS. Hvala RTS, hvala gospodinu Tijanicu.
Ovde ne pise da li je potrebna nekakva posebna antena za prijem tog signala, da li je neko od kablovskih operatera emitovao takav signal? Da li uopste oni imaju tehnicke mogucnosti za to. Ja kuci imam SBB-ov D3, ali nemam DVB-T tuner MPEG 4.
Da vidimo sta kazu ljudi koji su gledali utakmicu u visokoj definiciji.
Oni su iskotistili snimak francuske ekipe.. tj njihove opreme koja pravi hd snimak, a to moze da gleda samo onaj ko upuca avalski toranj uz pomoc neke obicne antene (loga). Sto opet ne daje ni h od hd-a.
Sve su Francuzi snimali, jedino je RTS imao nekoliko kamera ali one nisu imale uticaja kada je utakmica igrana, jedino neki komentari pre i posle utakmice.
Izgleda niko od forumasa nije imao prilike da gleda RTS u visokoj definiciji, sto je i logicno, jer ko je lud da nabavlja DVB-T MPEG 4 tuner uz pomoc koga nece moci nista da gleda. Ovo su ipak pionirski koraci HD TV u Srbiji.
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647191. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.