Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Molim savet
STRANA 1 OD 1
Tasadar Molim savet 19.07.2006. 02:04 T2005

status: user
broj poruka: 1

Imam Asusovu n6600gt i greje se jako kako da ga ohladim bar malo.Bio bi zahvalan na odgovoru.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Grejanje 19.07.2006. 02:11 #7041

broj poruka: 12057

Moj drugar ima istu takvu karticu i strašno se greje. Prijavljuje temperature i preko 70 stepeni pod opterećenjem. Ono što je zanimljivo je da joj to nimalo ne smeta u radu. Ni malo. Stavi evetualno ako si baš zabrinut neki ventilator standardni (osmicu) ispod nje da je malo "provetri".
Ne želiš da je overklokuješ.

Pozdrav.
Garson Re: Grejanje 19.07.2006. 03:32 #7044

broj poruka: 736
::
:: Moj drugar ima istu takvu karticu i strašno se greje. Prijavljuje temperature i preko 70 stepeni pod opterećenjem. Ono što je zanimljivo je da joj to nimalo ne smeta u radu. Ni malo. Stavi evetualno ako si baš zabrinut neki ventilator standardni (osmicu) ispod nje da je malo "provetri"
:: Ne želiš da je overklokuješ
::
:: Pozdrav
Temperature od 70-8- stepeni su sasvim normalne za ovu karticu tako da nema brige.Tek ako predje 90 onda neshto nije u redu.
milicmilic Ne brini 19.07.2006. 21:51 #7061

broj poruka: 19

Ja imam doticnu graficku vec tri meseca,pod opterecenjem 75 ni stepen vise,nekad i po vise od pet sati opterecenja i sve je sa njom ok,tako da ne brines!Pozdrav
sibajlo ne brini 22.07.2006. 18:47 #7085

broj poruka: 9

Kada upalis komp pogledaj temperaturu grafike,ako ti pokazuje preko 35 stepeni to znaci da ti laze bios,jer svaki program prima informacije preko biosa.Pod opterecenjem pipni njen hladnjak i uporedi datu temperaturu sa stvarnom toplotom.Ako ima 70 stepeni to znaci da je vrela na dodir.Pozdrav.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs