Dobar dan svima, verujem da cu na vasem forumu najbrze dobiti odgovor. Dakle imam graficku Gainward ATI HD 3870 512MB DDR3 sa sledecim izlazima: DVI-I + VGA + HDMI, mogu li nekako ovu grafu prikaciti na `obican` TV i naravno kako, postoje li mozda neki konvertori da HDMI vezem na skart ulaz na TV ili preko obicnih cinceva§ Hvala...
U Hanibalu su mi rekli da VGA i DVI imaju naravno analogni signal, ali da se ne mogu povezati na TV, zato sto je taj signal za TV neupotrebljiv...konvertor ne postoji.
Postoji HDMI to composite konvertor koji kosta 10000 din... Meni je samo ostalo da se okrenem i da izadjem iz radnje...Kompjuter mi je i dalje nije povezan sa TV-om.
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647191. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.