Isto sam razmisljao da napisem ali ipak necu, predje Sky na ATI :), ako nVidia-ju kupi Intel i nVidia pocne da proizvodi `Extreme` grafe kao Intel gotovi smo :).
Pozdrav!
:: Nego, je l` ti ono beš ima nVidiju. Nešto mi je čudno što ti daješ link za nove ATi-jeve drajvere. Nemoj samo da i ti kreneš Skajovim stopama. :: :: :: May The Force Be With You! :: ::
**************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Ne razumem :), AMD se vise okrenuo ga grafickim karticama (u sastavu AMD kompanije nalazi se ATI) nego ka procesorima jer ih je sad Intel dotukao i5 serijom. Kako Intel tuce AMD na polju procesora tako ATI tuce nVidia-ju na polju grafickih kartica :).
Mislim da je buducnost u mix-u CPU i GPU ,native mix .I po meni bolje bi bilo da Intel kupi Nvidia tada bi imali bas pravu utakamicu.Nikada GPU nije toliko ugrozio CPU kao u danasnje vreme.Svaka nova generacija GPU donosi 2x bolje perfomanse ,CPU to ne moze da isprati.
20-25B us$ je preveliki zalogaj cak i za mocni i veliki Intel. Ne zaboravimo da je AMD kupio ATi za vecu lovu nego sto danas ukupno vredi.
Ali da se vratimo na temu a to su najnoviji upravljacki programi za ATi proizvode.
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Mislim da je buducnost u mix-u CPU i GPU ,native mix .I po meni bolje bi bilo da Intel kupi Nvidia tada bi imali bas pravu utakamicu.Nikada GPU nije toliko ugrozio CPU kao u danasnje vreme.Svaka nova generacija GPU donosi 2x bolje perfomanse ,CPU to ne moze da isprati.
Ja sam mislio na akviziciju Nvidia od strane Intel
11.09.2009. 23:54
status: user broj poruka: 7723
Cinjenica je da Intel nema zaokruzen sistem CPU+GPU,kao sto to planira AMD sa fusion.Sa Nvidia bi dobio dosta toga,na kraju krajeva Intel moze i da digne kredit da bi kupio Nvidia.
@DmasteRNo1: Da,imam nVidiju.Pa sta je tu cudno?Kad izadje bilo sta novo od programa,drajvera,igrica itd,ja rado postujem ovde.To mi nije problem.Ne brini se,tu sam uvek za zelenbace.
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647191. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.