Kod XP, sa istim driver-om pojavljuje se normalno rez. od 1680x1050 na 60Mhz koja je standardna za moj 22` monitor. Sve normalno radi. U Win 7 nema ove rezolucije. Mora da se ubacuje manuelno. Kada se ubaci i pokusam da je postavim, vraca mi na 1600x1024. Nece da je prihvati nikako. Ima li ovome leka? Bas me cudi jer su ovo ipak specijalizovani driver-i za win 7 x64, verzija 190.62
Polupaj drajvere za monitor (unistall iz Device Manager), driver cleanerom učisti sve što ima veze sa VGA nVidia-om i onda reset x-ti put i ponovo nVidia drivere, pa drivere za monitor.
Instalirao sam na tek instaliran Win 7 driver 190.62 za 64bit. To je prvo sto sam uradio. Inace driver za moj monitor Asus 223 ne postoji, vidi ga kao plug in play. Imas li neki drugi predlog?
Onda počisti drivere za VGA, pa ćemo da vidimo šta će da se izdešava.
:: :: Instalirao sam na tek instaliran Win 7 driver 190.62 za 64bit. To je prvo sto sam uradio. Inace driver za moj monitor Asus 223 ne postoji, vidi ga kao plug in play. Imas li neki drugi predlog :: ::
Kada sam ubio ovaj 190.62 driver, pri restartu je instalirao microsoft driver i opet naravno, ne postoji rez koja je meni potrebna, na listi ponudjenih. Ta rez se pojavi samo kada imam nvidia driver i manuelno mogu da je dodam na spisak, medjutim ne prihvata je!
Sve sam uradio po proceduri. Prvo sam isao na divace manager i uklonio display driver a onda preko platinum driver cleanera sam ocistio repove. Sad dolazim do restarta. Kako da izbegnem pri restartu da sam instalira ove glupe microsoft driver-e???
Prilikom odredjivanja custom rezolucije u nvidia control panel-u da li ti je palo na pamet da kliknes na opciju Timing (prozor ce da se prosiri) i da eksperimentises sa standardima (DMT, GTF, CMT itd).
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647191. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.