Monitori su odlicni za cenu, full hd, dvi za 16k, 22 inca ?
Pozdrav!
:: :: Sjajni mid-range monitori. Od P22xx do P23xx :: :: :: Valja li icemu ta P serija monitora video sam mnogo njih koji mnogo nude za tu cenu :) :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Samsung P2370HD :: :: ::
eseses, au covece sto mi to radis :) sad sam ga video na google fenomenalan je,videcu da ga uzmem,ako ne uzmem jel bolje da uzmem P2370HD ili npr T220HD?
Ako imaš koristi od FullHD rezulucije koju ima P, uzmi njega, u suprotnom T.
:: eseses, au covece sto mi to radis :) sad sam ga video na google fenomenalan je,videcu da ga uzmem,ako ne uzmem jel bolje da uzmem P2370HD ili npr T220HD :: :: :: TN ::
Haha,jbg,ja samo predlazem.Uostalom,koliko para,toliko muzike.
The Way It`s Meant To Be Played
:: eseses, au covece sto mi to radis :) sad sam ga video na google fenomenalan je,videcu da ga uzmem,ako ne uzmem jel bolje da uzmem P2370HD ili npr T220HD :: :: :: TN ::
Za igranje CS na 24` je vise nego dovoljna tvoja konfiguracija.
The Way It`s Meant To Be Played
:: :: VEROVATNO CU UZETI SAMSUNG T240HD : :: :: E SAD JEL CE MI TREBATI JACA KONFIGURACIJA OD OVE :: :: Intel(R)Core(TM)2CPU 4400 @ 2.00GHz 2.01 GHz :: :: 4 GB ram :: :: MSI RX2600Pro (dal ova graficka ima hd :) :: :: gigabyte ga - 945p-s3 :: :: p.s. uglavnom gledam filmove,a od igrica igram cs 1.6 i source :: :: TNX 2 AL ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647191. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.