Fazon je sto ovu karticu vetj posedujem i dobro me je sluzila u svom roku tako da ako popravka iznosi oko 1k-2k dinara rado bi to sredio,ali fora je jedini koga znam da radi hladni lep je servispc a covek je iz BGa,tako da mi to predstavlja cim :/
Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know kassad says:znam sta je sta, ali ne znam sta da radim sa tim...
Zasto bi bio problem...Ti si u NS-u,znaci da pozoves Nemanju i dogovoris se sa njim tacno kad on ima vremena,tada dodjes da on odmah uzme da popravlja karticu dok ti lunjas sat dva po BG-u,Makar cekao 2 nedelje da dodjes na red. Isto ti izadje da das pare za gorivo do BG-a i kartica bude gotova isti dan,i da das pare city-ju da posaljes karticu ,cekas par dana ,pa opet placas city-ju povratak kartice... A i plus,mislim da na oglasima stoji da je svaka popravka te vrste 1000din kod njega...
KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!
:: Fazon je sto ovu karticu vetj posedujem i dobro me je sluzila u svom roku tako da ako popravka iznosi oko 1k-2k dinara rado bi to sredio,ali fora je jedini koga znam da radi hladni lep je servispc a covek je iz BGa,tako da mi to predstavlja cim : :: :: :: Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may kno :: kassad says:znam sta je sta, ali ne znam sta da radim sa tim.. :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647191. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.