Cini mi se da je juce ili prekjuce bila diskusija oko 2232BW i sveobuhvatni utisci su bili vise nego pozitivni,ja sam planirao da zamenim svoj LG 19` za njega pre mesec dana ali more me preduhitrilo :P
Nadjem ga na Gigatronov sajtu za 14200din i porucim da bi mi decko koji se javio rekao da je greska u ceni. Ja reko Sad ce kaze par hiljada vise, kad ono kosta 14000 vise. Smejali smo se zajedno. On meni ` jel ostaje porudzbina hahah` ja reko `da naravno hahaha`
Imaju samo jedan model na prodaju u Gagrinovoj i to mi jelik ovako rekao. `ostao nam je jedan model ali on ima cetiri mrtva piksela`. Mislim se u sebi `aha nudi mi stvar zbog koje bih odma po kupovini produzio u servis ahahahah` lud narod majke mi. Srecom pa me je veoma tesko iznervirati.
Btw ako neko zna de ima da se uzme 2232bw neka mi pisti na mail. Hvala support normality MOJ DNK je bolji od tvog!!!
Jezivo...pogledaj u oglasima neki je baja prodavao za neke smesne pare pre 2 ned,nznam dal je i dalje aktuelno,jbga ja sam ga pitao za trade al nije bio u tom fazonu :/
Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know kassad says:znam sta je sta, ali ne znam sta da radim sa tim...
Nisam vas bas najbolje ukapirao, koj monitor ima u GIGATRON-u sa 4 mrtva piksela? Jel moze negde da se nadje taj 2233RZ ili 2232BW? Do pre par dana je bio jedan 2232BW u Tehnomarketu ali ga vise nema, dosli su 2233SN, mada nisam pitao da li ih ima na lageru... Koj monitor si porucio?
Ili ti 226BW isti Qurac drugo pakovanje,a ovaj drugi ima po oglasima za dzabe.Inace u pitanju su mnogo dobri monitori(mnogo bolji od hvaljene T serije)
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
Pa sta ces da kupish? Ja sam hteo 2232BW ali ga nigde nema, jedino da pitam u Tehnomarket dal mozda imaju na lageru... Sta mislis o SAMSUNG 2233SN ili ovaj P2250N?
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647191. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.