Ako neko zna u cemu je problem, Kad pustim Lord of the ring HD 720p film je u mkv formatu probo sam da mu menjam extenziju i nista se ne desava sve isto, kad pustim preko MV2 playera zelena je slika samo se cuje zvuk, dok kod wmp sve lepo radi, probao sam sve zive codece i windows 7codec , klitecodec sve isto, drugi hd filmovi u m2ts i mkv formatu rade lepo preko mv2 playera, lord of the rings nece jel ima neko neki predlog kako bi mogo da gledam preko mv2 playera ?
Koristi VMR9, nece isto se desava, reci mi kod KM playera radi sve full i subttitle sve ok samo ne mogu da podesim Brighness ja mu smanjujem a nista se ne desava koristim najnoviju verziju, znachi pomeram plus minus i nista isto sve...
CTRL+PageUp i CTRL+PageDown su Brightness kontrole u KM Playeru i to lepo radi, upravo sam proverio.
:: :: :: Koristi VMR9, nece isto se desava, reci mi kod KM playera radi sve full i subttitle sve ok samo ne mogu da podesim Brighness ja mu smanjujem a nista se ne desava koristim najnoviju verziju, znachi pomeram plus minus i nista isto sve.. ::
standardan problem kod glupog mv2...To je jedan problem koji nikad nisam resio...a verovatno nikad i necu,jer sam to smece od playera davno izbacio iz kompa...
KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!
:: :: :: Da pokazuje mi one brojeve brightness plus minus al nista se ne desava.. ::
Probo sam isto sranje , skino sam najnoviju verziju 5.0.9 i isto se desava preko mv2 zelena slika kad pustim, ostali filmovi hd i divx lepo rade al lord of ring nece preko mv2 to mi se ranije desavalo sa jos nekim filmovima...
Pa zar se MV2 player još uvek razvija? Mislio sam da su programeri digli ruke od njega pre nekoliko godina...
Windows-free with Fedora 10
:: standardan problem kod glupog mv2...To je jedan problem koji nikad nisam resio...a verovatno nikad i necu,jer sam to smece od playera davno izbacio iz kompa.. :: :: :: KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647191. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.