Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
9800GX2 :(
STRANA 1 OD 1
FENRIR 9800GX2 :( 31.08.2009. 10:43 T19745

status: user
broj poruka: 257

Opet Ja sa ovom grafikom!!!Predpostavljam da je moja grafika overclockovana.. e sada zanima me da kada sam je Ja ugradio da li ona i dalje ostaje na tim performansama ili se vrati na `default`???NEMAM POJMA SA OVIM:(

Hvama unapred SVIMA!!
POZZ

Fenrir
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Valheru 31.08.2009. 10:47 #136523

broj poruka: 750
Ako je fabricki overklokova onda ostaje sa tim podesavanjima jer se ona nalaze na samom BIOS-u graficke kartice,sa druge strane ako si je overklokovao preko nekih programa u Windowsu tipa Powerstripe bla bla... podesavanja ce ti se vratiti na defaultne vrednosti jer on podize vrednosti clockova samo kada se ucita profil tog softvera kog si koristio za OC prilikom ulaska u Windows

Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know
kassad says:znam sta je sta, ali ne znam sta da radim sa tim...

hogar81 Zavisi 31.08.2009. 11:12 #136530

broj poruka: 365

Kada ovo pitas pretpostavljam da si kupio polovnu grafiku pa je moguce da je prethodni vlasnik uflesovao modifikovani bios sa podignutim taktovima gpu i mem. Onda ta grafika radi isklokovana na svakoj masini, najbolje da odes na sajt proizvodjaca i uporedis vrednosti sa tvojim vrednostima.
GAMER4LIFE Pa? 31.08.2009. 12:30 #136538

broj poruka: 839

Jos bolje ako je OC samo ako ti ne pravi problem temperatura sve do 95C je podnosljivo, ako bas hoces da vidis da li je OC ili Default udjes lepo na sajt i nadjes takvu graficku kao sto ti je rekao Hogar81 i to je to...
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647191.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs