Opet Ja sa ovom grafikom!!!Predpostavljam da je moja grafika overclockovana.. e sada zanima me da kada sam je Ja ugradio da li ona i dalje ostaje na tim performansama ili se vrati na `default`???NEMAM POJMA SA OVIM:(
Ako je fabricki overklokova onda ostaje sa tim podesavanjima jer se ona nalaze na samom BIOS-u graficke kartice,sa druge strane ako si je overklokovao preko nekih programa u Windowsu tipa Powerstripe bla bla... podesavanja ce ti se vratiti na defaultne vrednosti jer on podize vrednosti clockova samo kada se ucita profil tog softvera kog si koristio za OC prilikom ulaska u Windows
Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know kassad says:znam sta je sta, ali ne znam sta da radim sa tim...
Kada ovo pitas pretpostavljam da si kupio polovnu grafiku pa je moguce da je prethodni vlasnik uflesovao modifikovani bios sa podignutim taktovima gpu i mem. Onda ta grafika radi isklokovana na svakoj masini, najbolje da odes na sajt proizvodjaca i uporedis vrednosti sa tvojim vrednostima.
Jos bolje ako je OC samo ako ti ne pravi problem temperatura sve do 95C je podnosljivo, ako bas hoces da vidis da li je OC ili Default udjes lepo na sajt i nadjes takvu graficku kao sto ti je rekao Hogar81 i to je to...
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647191. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.