Pitanje je lako koji je kod nas najjeftiniji monitor 22` sa digitalnim (DVI) ulazom? Takodje me zanima koji je najjeftiniji monitor 22` sa TV tjunerom? _____________________________________________________________ Give us your brain for two hours and you will never be the same again.....
@Bax - Prvo sam i gledao na PC berzi ali nema odvojeno po kategorijama dvi i d-sub pa sam buljio sat vremena. Zato sam i postavio pitanje da ne bih gledao model po model. Cak sam primetio da neki pisu za odredjene modele da imaju DVI a kad pogledam na zvanicnom sajtu monitor ima samo analogni. It svet bas nesto i ne gotivim jer nisu nesto azurni. U svakom slucaju pogledacu i tamo, hvala. Inace monitor je za kolegu koji hoce da kupi externu tv kartu i da je poveze na monitor i komp, tako da mogu da rade nezavisno.
@Dalabu - Hvala na predlogu, deluje ok.
@Hvala i spamerima _____________________________________________________________ Give us your brain for two hours and you will never be the same again.....
Ehh pa nisam bas toliki noob da ne zna da ukucam dvi u pretragu...Problem je sto pola monitora ima upisano to u karakteristike a pola nema. A i ono sto malopre rekoh nasao sam na par mesta da monitori koji nemaju dvi imaju dopisano u karakteristike da ga imaju. Eto npr taj prvi u pretrazi samsnug 2220LM nema dvi. _____________________________________________________________ Give us your brain for two hours and you will never be the same again.....
Ubuduce, kad budem ubacivao podatke, cu da se trudim da ne pravim vise greske! :) A provera cena i karakteristika ti, u svakom slucaju, ne `ginu`. Pozdrav! :: Ehh pa nisam bas toliki noob da ne zna da ukucam dvi u pretragu...Problem je sto pola monitora ima upisano to u karakteristike a pola nema. A i ono sto malopre rekoh nasao sam na par mesta da monitori koji nemaju dvi imaju dopisano u karakteristike da ga imaju. Eto npr taj prvi u pretrazi samsnug 2220LM nema dvi :: ____________________________________________________________ :: Give us your brain for two hours and you will never be the same again..... :: :: :: http://www.pcberza.rs/komponente/monitori-lcd-22/297-0-0-0/q=dv :: :: http://www.pcberza.rs/komponente/monitori-lcd-22/297-0-0-0/q=t :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647191. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.