`sto je sigurno - sigurno je, rece kaludjerica i navuce kur*on na svecu`. Ove `dvoglave` karte ponekad daju rezultate slabije od ocekivanih, usled nedovoljne optimizovanosti drajvera. Preporuka: 260GTX (pa jos sa 216 processing units). - - - - - - - - - - - - - NVidia rules the world of gaming.
da su se ovde neki zalili na tu 9800GX2 a i ona radi na principu SLI sto znaci da nece sve igre raditi, nego ce neke iskoriscavati samo jedan GPU, ja bih isao na GTX 260 SP216 nije ona ni nesto preterano slabija od 9800GX2...
A 4890 ? jel ovo bolje. Ja trenutno imam na jednom kompu 275gtx, a za drugi mi je potrebno nesto bolje, 8800gts postaje malo jer sam na njega nakacijo 22` monitor
Ako trazis jace od te dve onda uzmi 4890 i nema da brines. ___________________________________________
Ako nešto može poći oʞɐdoɐu, poći će oʞɐdoɐu.
:: A 4890 ? jel ovo bolje :: Ja trenutno imam na jednom kompu 275gtx, a za drugi mi je potrebno nesto bolje, 8800gts postaje malo jer sam na njega nakacijo 22` monito :: :: ::
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - sada vozim enVidiju, do juce sam Ati, AMD je nekad vlad`o, sad ga Intel mlati, privoli se jednom klanu, pa za drugim pati, sveukupno ko je bolji, nikad neces znati
:: :: `sto je sigurno - sigurno je, rece OPATICA i navuce kur*on na svecu :: - - - - - - - - - - - - -
:: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: sada vozim enVidiju, do juce sam Ati :: AMD je nekad vlad`o, sad ga Intel mlati :: privoli se jednom klanu, pa za drugim pati :: sveukupno ko je bolji, nikad neces znat :: :: :: :: :: `sto je sigurno - sigurno je, rece OPATICA i navuce kur*on na svecu :: :: - - - - - - - - - - - - -
Na zalost cene ne diktira maloprodaja vec uvoznici,oni su ti koji se trebaju zapitati da li su zdravog razuma. ___________________________________________
:: :: `sto je sigurno - sigurno je, rece kaludjerica i navuce kur*on na svecu`. Ove `dvoglave` karte ponekad daju rezultate slabije od ocekivanih, usled nedovoljne optimizovanosti drajvera :: Preporuka: 260GTX (pa jos sa 216 processing units) :: - - - - - - - - - - - - :: NVidia rules the world of gaming.
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647191. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.