Pozdrav forumasi.....imam problem sledece vrste, na masini (Mb GA-K8VM800VM-RH, CPU Sempron 2800+ (754), 1 GB DDR) bila je grafika Nvidia 7600 gs 512 ddr koja je ipustila dusu, Uzeo sam drugu, konkretno Ati R9600Pro 256 i Ati rx 1950 pro T2D256 i probao sa njima ali cim instaliram driver za bilo koju od njih masin jednostavno ili se resetuje ili ekran dobije gomilu koje kakvih linija po njemu ili drzi na minimalnoj rezoluciji i ne da nikakvu promenu a ponasa se kao da grafika nije instalirana iako pokazuje da je tu! NA zalost ne mogu da se dokopam bilo kakve bolje Nvidia grafike a pretpostavljam da je problem sto chipset na ploci nece da `radi` sa ATI drajverima.... Resenje?????
1.Da li ti je inst Win xp sp2,ili sp3 2.Da li si ocistio prethodne drajvere sa driver cleaner-om 3.Da li imas inst.Dx9c
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: Pozdrav forumasi.....imam problem sledece vrste, na masini (Mb GA-K8VM800VM-RH, CPU Sempron 2800+ (754), 1 GB DDR) bila je grafika Nvidia 7600 gs 512 ddr koja je ipustila dusu, Uzeo sam drugu, konkretno Ati R9600Pro 256 i Ati rx 1950 pro T2D256 i probao sa njima ali cim instaliram driver za bilo koju od njih masin jednostavno ili se resetuje ili ekran dobije gomilu koje kakvih linija po njemu ili drzi na minimalnoj rezoluciji i ne da nikakvu promenu a ponasa se kao da grafika nije instalirana iako pokazuje da je tu :: NA zalost ne mogu da se dokopam bilo kakve bolje Nvidia grafike a pretpostavljam da je problem sto chipset na ploci nece da `radi` sa ATI drajverima... :: Resenje????? ::
nVidie na ATI sam imao slican problem i reinstalacija OS je resila sve... Znaci verovatno je do drajvera, a chipset ne bi trebalo da nece da radi sa ATI grafikom...
Bio je prvo Sp2 pa sam mislio da je sistem otisao u qrac pa sam ubacio SP3 i isto je tako da je to i odgovor na pitanje oko ciscenja prethodnih drivera i iinstaliran je DX9C
Ako ti je inst.cist xp onda poslusaj skar-a i probaj sa nesto starijim drajverima.
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: Bio je prvo Sp2 pa sam mislio da je sistem otisao u qrac pa sam ubacio SP3 i isto je tako da je to i odgovor na pitanje oko ciscenja prethodnih drivera i iinstaliran je DX9 :: :: ::
sve je isto i sa ovim driverom sad cak cim se resetuje posle instalacije divera ekran odmah pobrljavi i resetuje se pos.e par sekundi a u medjuvrenu sam istu grafu stavio na drugu masinu i radi kao zmaj.....
:: sve je isto i sa ovim driverom sad cak cim se resetuje posle instalacije divera ekran odmah pobrljavi i resetuje se pos.e par sekundi a u medjuvrenu sam istu grafu stavio na drugu masinu i radi kao zmaj.... :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647191. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.