e ljudi ima li neko informaciju kada ce izaci nove serije gpu-a nebitno koje strane samo da je dobra i ne preskupa.planiram da kupim jednu kartu pa me zanima koliko moram da cekam...
manje vise, uvek je u najavi sledeca generacija kartica koja ce biti brza, hladnija, jeftinija... izaberi trenutni best buy za novac koji imas i voziiiii ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
neces da kupis najbolju karticu za ulozeni novac uvek izadje nesto brze bolje hladnije a to novo sto izadje uvek u pocetku dere koliko je skupo posle nekog vremena te cene padnu i tako u krug.
Bolje je da sacekas dok se sve ne stabilizuje, dok ne krenu igre koje ce u potpunosti koristiti DX11 i tesselation. Hype da bi imao medju prvima je budalastina.
ok ljudi jasno je to meni kao dan vec mnogo mnogo godina ali stvar stoji ovako.imam 2 pc-a i klinca koji koristi 1 na kome postoji grafa kod mene na mom nema pa sam mislio da sacekam nove serije grafickih karata da ne kupujem vec zastarele.nista posebno ne cekam vec novije i pitao sam dali neko zna dali izlaze nove i sta se najavljuje
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647191. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.