Imam KWORLD TV/Capture KW-TV 878RF model BG+DK i nikako ne mogu da nadjem program preko kog bi gledao TV.Skinuo sam par programa ali ni jedan nije prepoznao kartu.Bio bih vam zahvalan ako bi ste mi preporucili neki dobar program.
To gov*o od kartice ima BT878 čip za koji su drajveri zlo neopevano. Probaj da nateraš Chris TV 5.15 - 5.20 da radi sa njom jer on ubedljivo ima najveću podršku. Možeš i enetualno Intervideo WinDVR3.
Ja sam imao nekada ranije TV Kartu sa 878 chip-om, cak mi je i radila, iako nista posebno, al` jbga, bitno da radi...
Koristio sam sledecu kombinaciju, imas tu drajver i program nekakav, ne sjecam se tacno ni koji je bio, uglavnom, radilo je... Evo ti ispod link za download, skini pa probaj, trebalo bi da radi...
Imam istu tu karticu KWORLD i radi na visti ali nece na njenom playeru pa sam morao da instaliram WinDVR3. player i na njemu radi,radi i na CRISTV-u radi samo sto daljinski nece raditi radice ti i ttx bez problema a drajveri ti pasu sa orginalnog cd-a
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647191. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.