10-og septembra u svetu izlazi 5xxx serija, kod nas ce doci krajem septembra pocetkom oktobra, za pare koje bi dao za neku od tih GTX260 ili 4870 moci ces da uzmes verovatno 5850, koja ce da lomi obe.
Iskreno mislim da kod nas nece to ici tako lako... Ne verujem da ce 5850 da kosta ispod 200+e kad se pojavi, a stabilizacija cena ce verovatno da kasni (tu negde do pocetka 2010.)...
:: 10-og septembra u svetu izlazi 5xxx serija, kod nas ce doci krajem septembra pocetkom oktobra, za pare koje bi dao za neku od tih GTX260 ili 4870 moci ces da uzmes verovatno 5850, koja ce da lomi obe :: :: Pozdrav :: :: :: ::
Danas idem da vidim po kojoj ceni (i da li) mogu ovde da mi nabave XFX 4890 (posto sam iz SD-a).
@loce javi koji je XFX u pitanju i koje su temperature u full load-u posto mi hladjenje na XFX-u deluje dosta slabije od Vapor-X-a (mada nijednu nisam vid`o uzivo)
@Plamen Ipak bih isao na varijante kartice sa 1GB RAM-a (tj. 896 u slucaju 260-ice)
serija pitanja:) uzeo sam ovog 4870 512mb. 11000 i nesto sitno. mislio sam da uzmem msi 4870md-1g ali mi je palo na pamet da cu verovatno menjati kartu kad izadje ova nova ati serija pa sam uzeo jeftiniju, nadam se solidnu kartu. ebi ga sve je ispalo u zurbi posto sam svoj racunar obecao detetu, a on me zbrzao pravo. ranije sam vec uzeo 720 be i gigabyte 790x ud3p sve cu pakovati za vikend (slobodno vreme) pa cu javiti kako fercera.
@vlada na ovom xfx je nekakva turbina:), sigurno je vapor x kvalitetniji, ali je i osetno skuplji.
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647191. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.