4350 bez razmisljanja,smesna je razlika u ceni izmedju 8400 i 8600 sve je tu do 40-ak evra a razlika je ogromna u perfeormansama izmedju 8600 i 8400 tako da ako imas para mozes da kupis i 3650 i 4550 sve je to tu do 40e a bolje su od ove gore navedene!!!
Kamo lepe srece da to vazi u Srbiji i da svi imaju para da kupuju 4870X2,4850X2,GTX295, pa cak i 4890,4870 koje za nase uslove ni malo nisu jeftine. Na koncu sta fali i tim budzetnim karticama?Naravno da nemaju performanse onih najjacih ali ce isto pouzdano da rade kao i one. ___________________________________________
Ako nešto može poći oʞɐdoɐu, poći će oʞɐdoɐu.
:: ...ili stono rece Englez: nisam dovoljno bogat da kupujem jeftine stvari :: :: :: :: :: :: AMD NIKAD VISE U ZIVOTU!! :: :: :: :: http://www.dodaj.rs/f/2S/4t/3LAVw4kR/q9550cf-4850.pn :: :: :: :: :: :: :: ::
Bice kad uvezu 12.09.09 9600 za 40 - tak eura, a jbg ako nemas kes za tu, onda kupi onu za koju imas. Zlatno je pravilo da je najbolja, ona koju imas para da platis.
8400 je krsh, to zaobilazi u sirokom luku, kao i 8500. Od 8600 (sto se nvidije tice) tek pocinje nesto smisla, mada ni to nije nesto xtra. Taj ati ce ti zavrsiti posao.
3850 sam imao i ta kartica stvarno izuva kako radi...ali sam sve to isprodavao i kupio stvarno extra laptop. A ovu konfiguraciju pakujem za radnju kad sam dokon da igram wow pa mi se bash ne bacaju pare sad na neke `skupe grafike` a kontam da cje i ta 4350 da mi zavrshi posao za igranje wow-a? :)
Tako lepo reci sta igras i reci mi gde igras, original ili privatni i koji ? Philaemos je imao tu 3850 sve je radilo na max samo kad ulazi u dalaran malo kuje. Ja imam 4850 i E8400, sve leti na negde oko 75 fps, senke smanjene na malo manje od pola i tamo kvalitet slike 24 bit color 1x AA 1x AF, ali zato sam stavio na window mode maximized, kada se nalazi u ovom modu fps ti drasticno pada (oko 30). Mislim da ti nece ove dve grafe odraditi odlican posao u Wow-u, dok za malo vece pare mozes da dobijes mnooooooooogo bolju grafiku.
Pozdrav!
:: :: :: :: 3850 sam imao i ta kartica stvarno izuva kako radi...ali sam sve to isprodavao i kupio stvarno extra laptop. A ovu konfiguraciju pakujem za radnju kad sam dokon da igram wow pa mi se bash ne bacaju pare sad na neke `skupe grafike` a kontam da cje i ta 4350 da mi zavrshi posao za igranje wow-a? :)
Aerie Peak realm. Original ofc. Da meni je nekad na starom desktop-u sa 3850 sve radilo u full-u. Sad imam 9500 na laptopu i isto mi sve radi u full-u i zadovoljan sam ali ovo pakujem chisto kad sam na poslu a kad nemam shta da radim da odradim neki daily ne trazhim da imam sve u full-u nameshteno ali da mozhe da se igra.
:: Tako lepo reci sta igras i reci mi gde igras, original ili privatni i koji ? Philaemos je imao tu 3850 sve je radilo na max samo kad ulazi u dalaran malo kuje. Ja imam 4850 i E8400, sve leti na negde oko 75 fps, senke smanjene na malo manje od pola i tamo kvalitet slike 24 bit color 1x AA 1x AF, ali zato sam stavio na window mode maximized, kada se nalazi u ovom modu fps ti drasticno pada (oko 30). Mislim da ti nece ove dve grafe odraditi odlican posao u Wow-u, dok za malo vece pare mozes da dobijes mnooooooooogo bolju grafiku :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: 3850 sam imao i ta kartica stvarno izuva kako radi...ali sam sve to isprodavao i kupio stvarno extra laptop. A ovu konfiguraciju pakujem za radnju kad sam dokon da igram wow pa mi se bash ne bacaju pare sad na neke `skupe grafike` a kontam da cje i ta 4350 da mi zavrshi posao za igranje wow-a? :)
:: Bice kad uvezu 12.09.09 9600 za 40 - tak eura, a jbg ako nemas kes za tu, onda kupi onu za koju imas. Zlatno je pravilo da je najbolja, ona koju imas para da platis :: :: :: :: Jeli to istina i koliko ce kostati u maloprodaji.
:: :: :: :: N9400GT-MD512 ?? jbte nisam ni izvalio da je ova 4350 64bit-a!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :: :: :: :: Jel bolje da uzmem onda 9400GT sa 512 rama???
da sam na tvom mestu dodao bi para i kupio rx3850 msi oc editon imam je i stvarno radi kao zmaj sve igrice u rezoluciji 1024*768 su ishle u full-u sem gta 4 koji nije secka i detalju su bili lepo namesteni...za tu paru karta je ubica...
sve ja vas razumem ali ne zelim da dodajem nikakve pare
19.08.2009. 16:14
status: user broj poruka: 319
Da ne ponavljam 100 puta imam neku 9550(agp,stara iz shteka izvadjena) nju dajem i doplata neka sitna i uzimam neku grafiku samo da mozhe da tera wow...sad imam izbor izmedju 4350 ili 9400GT. Kako sam video na googl-u bolje da uzmem 9400GT...
imash tu valjda sam ti nekako pomogo sad odluci koja ces da uzmes ali ja ostajem pri rx3850 oc edition MSI jer je posedujem i karta je ubica za te pare pokajaces se ako je ne uzmes :P
Nemam shta da se kajem kao shto sam gore napisao imao sam bash tu grafiku o kojoj prichash i znam kako radi. Problem je shto meni ovo sad treba za neki destop koji hocju da drzhim u radnji i da kad imam vremena igram malo wow nishta drugo.
:: imash tu valjda sam ti nekako pomogo sad odluci koja ces da uzmes ali ja ostajem pri rx3850 oc edition MSI jer je posedujem i karta je ubica za te pare pokajaces se ako je ne uzmes : :: :: ::
Predlazem da otvoris ziro racun pa da ti uplatimo razliku za 3850. Inace sledi masovno samoubistvo forumasa!
:: Nemam shta da se kajem kao shto sam gore napisao imao sam bash tu grafiku o kojoj prichash i znam kako radi. Problem je shto meni ovo sad treba za neki destop koji hocju da drzhim u radnji i da kad imam vremena igram malo wow nishta drugo :: :: :: :: imash tu valjda sam ti nekako pomogo sad odluci koja ces da uzmes ali ja ostajem pri rx3850 oc edition MSI jer je posedujem i karta je ubica za te pare pokajaces se ako je ne uzmes : :: :: :: :: :: ::
Bash vam hwala ali ja imam kesh uopshte nije problem u tome da kupim 3850 nego necju da `bacam pare` na racunar koji cje da mi stoji u firmi u kojoj radim. To pakujem eto chisto iz dosade i zhelje da kada mi je dosadno na poslu ja malo pikam wow. A svoj laptop ne bi da donosim svaki dan na posao zato shto mi je to vecj cimanje.
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647191. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.