Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
7300gt tdh extreme 128mb ddr3
STRANA 1 OD 1
Kedi 7300gt tdh extreme 128mb ddr3 18.08.2009. 18:49 T19462

status: user
broj poruka: 319
Imam problem sa pomenutom gafikom naime kad se upali racunar pojavi prvo puno tachkica raznih boja a kada udjem u bios jedostavno textura puca...pojavljuju se oni chudni karakteri.
E sad dal je grafika riknula nachisto ili nije...skidao sam kuler koji mi se ne chini da bash chvrsto nalezhe na gpu. Nisam probao u win poshto sistem josh nisam podigao...ako je neko imao ovakvih problema bilo bi lepo da mi kazhe...ako je crkla da menjam shta drugo da radim :(

P.S

Posle par skidanja kulera ovono u jednom trenutku u biosu sve pisalo normalno i samo odjednom polako krenuche karakteri da zamenjuju slova ali ne bude ih mnogo recimo 3-4 karaketa u nekom cjoshku ili tako neshto...

Dal nije do kulera?

Ali neverujem da bash u trenutku kad upalim racunar da posle 2-3 sekunde posle provere vga biosa odmah pojavljuje te tachkice...dal mozhe tako brzo da se pregreje a posle u bios-u da ne povecjava broj tih bagova!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
doca80 Re: 7300gt tdh extreme 128mb ddr3 18.08.2009. 18:54 #133843

broj poruka: 3053
Kartica crkava polako...Mozes joj produziti malo vek trajanja ako joj spustis klokove GPU-a i memorije(mislim da ti memorija pravi problem)...Malo po malo spustaj pa kad pocne da radi normalno to je klok koji ce raditi jedno vreme...ali spremi pare lagano za novu karticu...

KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!

:: Imam problem sa pomenutom gafikom naime kad se upali racunar pojavi prvo puno tachkica raznih boja a kada udjem u bios jedostavno textura puca...pojavljuju se oni chudni karakteri
:: E sad dal je grafika riknula nachisto ili nije...skidao sam kuler koji mi se ne chini da bash chvrsto nalezhe na gpu. Nisam probao u win poshto sistem josh nisam podigao...ako je neko imao ovakvih problema bilo bi lepo da mi kazhe...ako je crkla da menjam shta drugo da radim :
::
:: P.
:: Posle par skidanja kulera ovono u jednom trenutku u biosu sve pisalo normalno i samo odjednom polako krenuche karakteri da zamenjuju slova ali ne bude ih mnogo recimo 3-4 karaketa u nekom cjoshku ili tako neshto..
:: Dal nije do kulera
:: Ali neverujem da bash u trenutku kad upalim racunar da posle 2-3 sekunde posle provere vga biosa odmah pojavljuje te tachkice...dal mozhe tako brzo da se pregreje a posle u bios-u da ne povecjava broj tih bagova
Kedi Re: Re: 7300gt tdh extreme 128mb ddr3 18.08.2009. 19:00 #133844

Hm dao si mi dobru ideju..imam duvaljku u radnji pa cju sutra ja da izduvam lepo malo ram da udarim kapilarnu technost da shto be rekli osvezhim pamcjenje tom ram-u pa ako rikne nachisto riknuo shta da mu radim :)

:: Kartica crkava polako...Mozes joj produziti malo vek trajanja ako joj spustis klokove GPU-a i memorije(mislim da ti memorija pravi problem)...Malo po malo spustaj pa kad pocne da radi normalno to je klok koji ce raditi jedno vreme...ali spremi pare lagano za novu karticu..
:: KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!
:: :: Imam problem sa pomenutom gafikom naime kad se upali racunar pojavi prvo puno tachkica raznih boja a kada udjem u bios jedostavno textura puca...pojavljuju se oni chudni karakteri
:: :: E sad dal je grafika riknula nachisto ili nije...skidao sam kuler koji mi se ne chini da bash chvrsto nalezhe na gpu. Nisam probao u win poshto sistem josh nisam podigao...ako je neko imao ovakvih problema bilo bi lepo da mi kazhe...ako je crkla da menjam shta drugo da radim :
:: ::
:: :: P.
:: :: Posle par skidanja kulera ovono u jednom trenutku u biosu sve pisalo normalno i samo odjednom polako krenuche karakteri da zamenjuju slova ali ne bude ih mnogo recimo 3-4 karaketa u nekom cjoshku ili tako neshto..
:: :: Dal nije do kulera
:: :: Ali neverujem da bash u trenutku kad upalim racunar da posle 2-3 sekunde posle provere vga biosa odmah pojavljuje te tachkice...dal mozhe tako brzo da se pregreje a posle u bios-u da ne povecjava broj tih bagova
Equinoxe Re: 18.08.2009. 19:02 #133845

broj poruka: 12057

Kalafonijum......

doca80 Re: Re: Re: 7300gt tdh extreme 128mb ddr3 18.08.2009. 19:03 #133846

broj poruka: 3053
UHUHUH,nisi me razumeo.... Skines program RIVA TUNER i u njemu podesis klokove graficke kartice na NIZE vrednosti od fabrickih...

KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!

:: Hm dao si mi dobru ideju..imam duvaljku u radnji pa cju sutra ja da izduvam lepo malo ram da udarim kapilarnu technost da shto be rekli osvezhim pamcjenje tom ram-u pa ako rikne nachisto riknuo shta da mu radim :
:: :: Kartica crkava polako...Mozes joj produziti malo vek trajanja ako joj spustis klokove GPU-a i memorije(mislim da ti memorija pravi problem)...Malo po malo spustaj pa kad pocne da radi normalno to je klok koji ce raditi jedno vreme...ali spremi pare lagano za novu karticu..
:: :: KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!
:: :: :: Imam problem sa pomenutom gafikom naime kad se upali racunar pojavi prvo puno tachkica raznih boja a kada udjem u bios jedostavno textura puca...pojavljuju se oni chudni karakteri
:: :: :: E sad dal je grafika riknula nachisto ili nije...skidao sam kuler koji mi se ne chini da bash chvrsto nalezhe na gpu. Nisam probao u win poshto sistem josh nisam podigao...ako je neko imao ovakvih problema bilo bi lepo da mi kazhe...ako je crkla da menjam shta drugo da radim :
:: :: ::
:: :: :: P.
:: :: :: Posle par skidanja kulera ovono u jednom trenutku u biosu sve pisalo normalno i samo odjednom polako krenuche karakteri da zamenjuju slova ali ne bude ih mnogo recimo 3-4 karaketa u nekom cjoshku ili tako neshto..
:: :: :: Dal nije do kulera
:: :: :: Ali neverujem da bash u trenutku kad upalim racunar da posle 2-3 sekunde posle provere vga biosa odmah pojavljuje te tachkice...dal mozhe tako brzo da se pregreje a posle u bios-u da ne povecjava broj tih bagova
Kedi vga 18.08.2009. 19:18 #133847

Ma razumeo sam te nego kad si mi napomenuo da me ram zeza reko da probam njega malo da sredim mozhda cje raditi sve kako treba...

Kedi Re: Re: 18.08.2009. 19:19 #133849

pa to.. mislim da cje to ili da reshi problem ili da joj presudi :)

:: Kalafonijum.....
tortojed Po opisu problema (tackice i ostali artefakti), reklo bi se da je... 19.08.2009. 03:59 #133955

broj poruka: 10999

karta riknula.
arsagen 7300 gt 19.08.2009. 05:52 #133956

broj poruka: 125
Ljudi obicno riva tunerom klokuju graficku da radi brze kod tebe je specifican problem da je spustas da radi sporije. To ne vodi nicemu. ubaci gforce 4 koja kosta 300 dinara i uzivaj u njoj dok ne kupis pravu karticu. sve ostalo je gubljenje vremena i mnogo zivaca.

DmasteRNo1 PP Aparat 19.08.2009. 08:38 #133958

broj poruka: 6102
Tako ti je to kad upališ računar, umesto da ga uključiš. Ako se odlučiš da i dalje radiš ovo prvo, obavezno nabavi PP aparat i stavi ga negde kog kušišta, da ti bude pri ruci.
A, što se tvog problema tiče, kao što kolege rekoše, karta ti je na 3 dana pred smrt.

Šefe, koji ti je vrag?

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647191.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs