Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Fraps
STRANA 1 OD 1
GAMER4LIFE Fraps 16.08.2009. 18:11 T19410

status: user
broj poruka: 839

Interesuje me preko kog programa snimate npr. dok igrate neku igricu posto sam pokusao sa Frapsom i znachi FPS mi padne na 5 ... katastrofa pokusao sam da stavim na half i na 60fps tamo.. sve palio gasio i isto sranje.. znaci da ne veruje covek koje govno od programa , jedino je dobar za screen mada i za to nista posebno.. mogu preko prnt screena!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
ttate re: 16.08.2009. 18:21 #133532

broj poruka: 366

Probaj neki od ovih ,svima je namena ista -snimanje igranja.
ZD Recorder 3.0.3, FastCapPro 2.0.1, Growler Guncam 3.2.4.0, Quobi – Game Recording Software 2.0.1.2, Play Claw 1.5, Game Cam 2.3.1

GAMER4LIFE GRRRRRRRRR 16.08.2009. 19:33 #133540

broj poruka: 839

Pre svega da ti se zahvalim, al nista na zalost nisam uradio installirao sam upravo FastCapPro 2.0.1 i isto tako idle mi je 60fps kad stavim da snima padne na 20fps i zvuk secka koci.. jbt pa kao da snimam Crysis nego LFS sam hteo neki video da napravim.. mozda je do codeca ili ko zna sta je upitanju ... mislim da to nebi smelo da se desava na GTX285 , 4Gb rama 1066mhz i E8400 3.6Ghz...... imam win7coded onaj shark 007 , poslednji nvidia driver i za zvucnu x-fi win7
tortojed To znaci da imas neki problem sa instalacijom... 16.08.2009. 20:53 #133550

broj poruka: 10999

samoga OS-a, drajvera ili codec-a. Istina je da tokom snimanja fps znatno pada, ali taj pad ne bi trebao da bude toliki (sa 60 na 5 frejmova). Primera radi, na mojoj masini (GF9800GT i e8400) fps pada sa 60-70 na tridesetak.
dogg43 ... 16.08.2009. 21:41 #133563

broj poruka: 33

To sto ti u Frapsu pada framerate dok snimas je zbog toga sto je tako namesteno. Ti uzmi pa stavi 60 fps i na toliko ce biti zakucan framerate.

2m4Y re: 16.08.2009. 22:18 #133567

broj poruka: 2353
...mozda i nije tako podeseno, jer je fraps pri instalaciji podesen na 25 fps-a koliko ja znam, meni pre lici da ti ili imas ozbiljnih problema sa software-om, tj driveri od ploce i grafike, ili imas slabu masinu, treba ti dobar dual core procesor da bi mogao normalno da snimas u rezolucijama preko 1024x768...

...moj predlog ti je da skines sa neta free program koji se zove WeGame.com, upravo sa njihovog site, i probaj sa njim, u podesavanjima samo stavi na 25fps da snima, i pozeljno bi bilo da stavis na HD recording. U sustini program sluzi za snimanje igara i slanje na net, ali ima jedna fora, da ne bi slao na net, kada snimis nesto, odes u folder gde je snimljeno i pomocu `WinAVI iPod PSP 3GP MP4 Video Converter` prebacis u avi, jer ce ti drukcije bidi razbrljane boje...
...program je dobar za snimanje, ali nije moguce birati rezolucije, postoje samo Web i HD, tj youtube Web i 720p HD ali je sasvim prihvatljivo, a najbolje od svega je sto skoro ne opterecuje procesor, niti smanjuje fps u igri!

Probaj pa javi... Pozz...
Dachman Re: ... 16.08.2009. 22:18 #133568

broj poruka: 630
Ako njemu igra ide na 60fps moze da stavi i na 500 u frapsu, njemu ce da obori na nekih +-30fps,to je neminovno posto se duplo optereti gpu.
Generalno ako se snima u full rezoluciji obori do nekih 50%,negde malo vise a negde i manje (u zavisnosti od igre).Ali ne bi smelo toliko koliko tebi pri tome da je razdesen audio/video,sto je najverovatnije do zbuna kodeka u windowsu.

A men chooses, a slave obeys.

::
:: To sto ti u Frapsu pada framerate dok snimas je zbog toga sto je tako namesteno. Ti uzmi pa stavi 60 fps i na toliko ce biti zakucan framerate
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
looftigooz aman zaMAN 17.08.2009. 10:38 #133610

broj poruka: 111
Odmah chestitka shto si prestao da koristish Fraps..bulja nevidjena.

Lepo ti je ttate naveo da probash ZDRecorder i na njemu se baziraj jer sam izmenjao pun q..c tih programchitja i ovaj me odushevio optimizovanosctju, laokotjom podeshavanja i uchinkom na kraju.
Sve ovo shto ti ostali savetuju da sistem pregledash [drajveri, codeci] je pametno i neophodno ALI otkud znash...mozzda ti sa ovim proradi.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~
get on_log on / log off_get off

2m4Y ZD Recorder... 18.08.2009. 09:55 #133775

broj poruka: 2353
...nije los taj programcic, nego ja skinuo poslednju verzij 4.0, pa me zanima da li neko ima lekic u vidu imena i slova xD

Pozz...
imarkovic @GAMER4LIFE 18.08.2009. 13:32 #133793

broj poruka: 19012
prvo, FRAPS je odlican program, mozda postoji neki konflikt sa 7-com, nema potrebe da dizes FPS iznad 29.97, skini poslednju verziju, ako nemas, meni je samo u igrama i radio, a u windows-u mi zeza:
http://katz.cd/download/3755948/App/Fraps-2-9-8/

probaj i Snagit:
http://katz.cd/download/3759601/App/Techsmith-Snagit-9-1-2/
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647191.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs