да увезем ПЦИ 8600ГТ са 512ддр3 и да му понудим по 500€ а да их он продаје по 1000€ Или по 1500€. Yеби га, ипак је то ПЦИ а не ПЦИ-Е. Лик је ван времена и простора а ово је ко зна који пут да се папан провлачи кроз 4ум
Hvala na linku!!Upravo sam narucio 4 komada HIS ATI Radeon 9200 128MB,posto imam toliko praznih PCI slotova.Ima da ih sve vezem u SliFire. Zar ima bolja kupovina za 400e?
P.S. Jos samo da napisu drajvere za njih.Ma nigde se ne zurim.
Meni nije jasno zašto se dozvoljava da takav PREVARANT bleji po oglasima. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Što batice? Pa neka ga. Neka obnavlja imbecilne oglase godinama (vidi se po broju). Zahvaljujući njemu ljudi prodaju svoje 478 ploče. Inače ja tog Mašu, ups pardon, Ljubišu ne znam ali znam mnoge koji su Qkali na njega i koji kažu da je prevarant. Šta reći osim da je smehoteka...
Shit happens
:: :: Meni nije jasno zašto se dozvoljava da takav PREVARANT bleji po oglasima :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: ******************KLIPE****************** :: http://img265.imageshack.us/img265/9172/klipe.jp :: :: ::
Nemoj tako, to liči na MSI KT333 ARU. Ubodeš u nju neki Athlon XP pa da vidiš.... _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
...sto se tice maticne, nije losa za fosila, ali ako bolje pogledate, pored baterije fale jos neke stvari, ...npr, nikad necu biti siguran ako ubodem sva tri RAM modula xD...
Sunce ti jebem. !!!!!!!!!!!!!!!! Ko gaji ovakve tipove? Ima jos par zestokih hokstaplera na berzi, jedan je Joca Joca mada se potpisuje i drugacije., a drugi Nesa iz Zemuna koji ima 50god i zivi sa kevom, ovog poslednjeg vijaju neki momci iz zemuna da ga ispeglaju zajebao nekog koga nije trebao jbg., i mene je licno zajebao jednom, za neku sicu bas pateticno. Ima ih jos ali ovii su neprevazidjani ludi su kao struja. Vrhunski olos.
RE:Uh sunce ti... Znaci pasce i tabanje.... Neverovatno...
19.08.2009. 11:14
status: user broj poruka: 2929
Pa vidi ovako ako neko jajari nije iskljuceno da ga po nekada i izmlate. Batine su potpuno legalan i jedan od nacina da se olos istrebi, sto da ne. Koliko su takvi ljudi zajebali mora de se nadje barem jedan koji ce da ih isprepuca, nema tu nicega loseg. Cak je i korisno , mislim stetocine pa sto da ne?
Forum su tek neprevazidjeni. Ovo je grupa vrhunskih kriminalaca, koja pljacka ljude uz pomoc drzave. Dakle radi se o grupi LOPINA ciji bi rad trebalo urgentno zabraniti. a vlasnike i odgovorne u toj firmi poslati na robiju.
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647191. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.