@Gile:Sad vidim,ma kada sam cene video dobro sopstveno ime nisam zaboravio.
Al najjaca je ova 9800GTX,inace ta im je najskuplja u celoj radnji.Pa ko sisa mene,Datchmana,Baxa(ranije)...,kada nismo bili obavesteni pa kupovali bezvredne X2-ke.
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
Re: Let iznad Atomskog gnezda?????????????????????
15.08.2009. 23:57
status: user broj poruka: 12057
Kakvo atomsko gnezdo ?
Let iznad kukavičijeg gnezda je prevod filma koji verovatno nisi gledao čim pitaš. Aludiram na ludnicu (film) u kojoj su smislili ove cene gore. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Imas ti jos te robe?????????????????????????????????????? :: :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: ::
Ovo za robu je bila sala(prilika za to je bila izvaredna).Inace` O sister you so barking at the wrong tree` ,ja sam okoreli filmofil i malo je stvari koje valjaju a da ih ja nisam gledao(ili ih imam).Pozz
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
Očigledno je tvoj i moj humor 1/x. Ovo gore je totalno `zvučalo` da ne znaš o čemu govorim i dalje na kojim si drogama.....mislim poruka je jasna, Atosmko-Nuklearno-Cuckoo-Boles`-Ludos`.....ona cena iz I*tela od 19300 je za ovo malo dete. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Ovo za robu je bila sala(prilika za to je bila izvaredna).Inace` O sister you so barking at the wrong tree` ,ja sam okoreli filmofil i malo je stvari koje valjaju a da ih ja nisam gledao(ili ih imam).Poz :: :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: ::
Ma jasno druze,samo ovo vec nije ni nenormalno vec bolesno sta se desava u ovoj nazovi drzavi,da sam ja vlasnik firmi koje ovakve cene stavljaju,jebes mi sve ako nebih sam sebi zapalio radnju i otisao u nadnicare da kopam.Ovo me podseti na jedan vic:
Prica Bosanac svojim unucima dogadjaj iz Ausvica dok je bio zarobljen tamo.Pa kaze:Dosla zora i sve nas izveli napolje i postrojili u kolonu,na pocetak kolone je stao svaba sa ogromnim maljem u ruci.U tom trenutku stize naredba da jedan po jedan idemo prema njemu,kako ko dodje ispred njega on ga rokne po glavi i odmah ubije.Kada sam ja dosao na red on me udari jednom,pa jos jednom,pa jos jednom-A mene sramota ljudi cekaju!
:: :: Očigledno je tvoj i moj humor 1/x. Ovo gore je totalno `zvučalo` da ne znaš o čemu govorim i dalje na kojim si drogama.....mislim poruka je jasna, Atosmko-Nuklearno-Cuckoo-Boles`-Ludos`.....ona cena iz I*tela od 19300 je za ovo malo dete :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: ******************KLIPE****************** :: http://img265.imageshack.us/img265/9172/klipe.jp :: :: :: :: Ovo za robu je bila sala(prilika za to je bila izvaredna).Inace` O sister you so barking at the wrong tree` ,ja sam okoreli filmofil i malo je stvari koje valjaju a da ih ja nisam gledao(ili ih imam).Poz :: :: :: :: :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
:: Prica Bosanac svojim unucima dogadjaj iz Ausvica dok je bio zarobljen tamo.Pa kaze:Dosla zora i sve nas izveli napolje i postrojili u kolonu,na pocetak kolone je stao svaba sa ogromnim maljem u ruci.U tom trenutku stize naredba da jedan po jedan idemo prema njemu,kako ko dodje ispred njega on ga rokne po glavi i odmah ubije.Kada sam ja dosao na red on me udari jednom,pa jos jednom,pa jos jednom-A mene sramota ljudi cekaju ::
@Ishemrish ma svako bi napravio gresku kada bi video 9800GTX+ od 20k :). Nije valjda da niko nije cuo vic sa bosancem :), ima i drugi kraj: Udari Nemac Bosanca jednom u glavu nista, drugi put nista, treci put nista, udari cetvrti put pukne malj, ima jos nesto ali se ne secam :).
Dobro kazes druze i ova 9800GX2 za 48K+,ma cist poklon.Sto se vica tice to mi je urodjeno znam ih jedno hiljadu isto vazi i za TV,vecinu stvari koje vidim i cujem(a 80% mi nikada nece trebati)zapamtim.
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647191. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.