Po onome što piše u release notes, 9.8 nije vredan čišćenja 9.7 sa driver cleaner-om. Sitni dobici u performansama i igrama za koje me baš boli uvo. Softverska poboljšanja: ne flikeruje win logo kod butovanja više ?....jel se uopšte nekome tako nešto dešavalo ?
a jer mora pre instalacije novih dravira da se stari izbrisu drver cleanerom ja nove drajvere instaliram preko starih i radi nikakvih problema nisam imao ni sa rx3850 ni sa 4890toxic
Driver Cleaner koristim da ne bih imao probleme, jer ne menjam drajver za miša nego za grafičku i tu volim da je sve čisto i jasno. Međutim ATi -> nVidia i obrnuto, DC OBAVEZNO!.
:: a jer mora pre instalacije novih dravira da se stari izbrisu drver cleanerom ja nove drajvere instaliram preko starih i radi nikakvih problema nisam imao ni sa rx3850 ni sa 4890toxi :: :: ::
Uvek predjem sa jednim driverima preko drugih laganica i nikakvih problema, jednom sam radio 9.6, pa 9.5, pa 9.7, nikakvih problema nisam imao :).
Pozdrav!
:: :: Driver Cleaner koristim da ne bih imao probleme, jer ne menjam drajver za miša nego za grafičku i tu volim da je sve čisto i jasno. Međutim ATi -> nVidia i obrnuto, DC OBAVEZNO! :: :: :: a jer mora pre instalacije novih dravira da se stari izbrisu drver cleanerom ja nove drajvere instaliram preko starih i radi nikakvih problema nisam imao ni sa rx3850 ni sa 4890toxi :: :: :: :: :: ::
malopre sam nesto cakcao po racunaru i odjdnom je sve prslo kad ukucam npr pcberza.com ono sa dsne stra sto se spusta gore dole bilo je spusteno do kraja skroz do dole i ne moze da se podigne gore i racunar se nece ugasi(morao sam na dugme da ugasim)kad sam ga upalio pojavio mi se neki meni koji prvipu put u zivotu vidim neki tekst i da pritisnem neke tastera koji ne postoje na tastaturi i pise nesto PROFILE 1...sta sam mu uradio ne znam i sad sve radi bez problema...da li je to neki virus ili sta ili treba nesto da namestim i da li ce se to ponvo pojavljivati?pozdrav
Ma majstore samo gazi, tako se to radi, tako i treba da se radi. Samo rokaj, a kad ti explodira os, ti lepo `nova tema`.
@aco `malopre sam nesto cakcao po racunaru i odjdnom je sve prslo`....šta odgvovoriti na ovo ?!?!?!?
:: Uvek predjem sa jednim driverima preko drugih laganica i nikakvih problema, jednom sam radio 9.6, pa 9.5, pa 9.7, nikakvih problema nisam imao :). :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: Driver Cleaner koristim da ne bih imao probleme, jer ne menjam drajver za miša nego za grafičku i tu volim da je sve čisto i jasno. Međutim ATi -> nVidia i obrnuto, DC OBAVEZNO! :: :: :: :: :: a jer mora pre instalacije novih dravira da se stari izbrisu drver cleanerom ja nove drajvere instaliram preko starih i radi nikakvih problema nisam imao ni sa rx3850 ni sa 4890toxi :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Pregazio na Visti preko 10 drivera, nikakvih problema nije bilo, reinstalirao sam je samo zbog Wow-a, jer se nesto batalilo, do igre ne do drivera.
Pozdrav!
:: :: Ma majstore samo gazi, tako se to radi, tako i treba da se radi. Samo rokaj, a kad ti explodira os, ti lepo `nova tema` :: :: @ac :: `malopre sam nesto cakcao po racunaru i odjdnom je sve prslo`....šta odgvovoriti na ovo ?!?!?! :: :: :: Uvek predjem sa jednim driverima preko drugih laganica i nikakvih problema, jednom sam radio 9.6, pa 9.5, pa 9.7, nikakvih problema nisam imao :). :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Driver Cleaner koristim da ne bih imao probleme, jer ne menjam drajver za miša nego za grafičku i tu volim da je sve čisto i jasno. Međutim ATi -> nVidia i obrnuto, DC OBAVEZNO! :: :: :: :: :: :: :: a jer mora pre instalacije novih dravira da se stari izbrisu drver cleanerom ja nove drajvere instaliram preko starih i radi nikakvih problema nisam imao ni sa rx3850 ni sa 4890toxi :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
@bax jos sam ja zelen imam tek 14godina...naterao si me da oborim sistem jer imam toliko nepotrebnih stvari tako da sutra lepo nov windows i pre novih drajvera DC da odradi poso...
Vidi, Driver Cleaner koristi kad drajvere menjaš. Ako instaliraš od nule na svež windows, nije potrebno nikakvo čišćenje DC-om.
Instaliraj svež OS, podesi ga prema svojiom potrebama, i pre drajvera napravi jedan Acronis image, i onda lagano sveže drajvere, pa opet jedan Acronis Image. (http://www.pcberza.rs/forum/topic.php?topid=17609&forid=27&katid=6) Tako da ako budeš experimentisao i nešto krene naopako imaš rezervu operativnog sistema.
Nema ništa loše u experimentisanju, dosta se tako nauči, ali poslušaj me i pravi Image-e, nemoj da te mrzi, pa se onda igraj koliko hoćeš. Sebi ćeš dosta vremena uštedeti.
:: @bax jos sam ja zelen imam tek 14godina...naterao si me da oborim sistem jer imam toliko nepotrebnih stvari tako da sutra lepo nov windows i pre novih drajvera DC da odradi poso.. :: :: ::
lenj sam i to mnogo kad me mrzi da se javim na fon a nesto radim na kompu a fon pored mene...uradicu kako si reko sutra sve polako na tenane da probam da uradim do kraja neshto :P...pozdrav
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647191. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.